Tosti apparaat

Op deze pagina staan al onze tosti apparaten. Deze tosti apparaten zijn verkrijgbaar als model met klemmen, waar de tosti in geplaatst kan worden, maar er zijn ook tosti ijzers beschikbaar. Hier legt u de tosti op en drukt het ijzer vervolgens dicht. Met deze apparaten kunt u zeer eenvoudig en snel de perfecte tosti maken. Perfect voor restaurants, lunchrooms, (sport)kantines etc.

Tosti apparaat

Tosti apparaat horeca

Op zoek naar een professioneel tosti apparaat? De tosti apparaten op deze pagina zijn uitstekend geschikt voor gebruik in de horeca. Of het nu gaat om een tosti ijzer, of een tosti apparaat met klemmen; deze kunnen allebei gebruikt worden. U kunt zelf bepalen wat uw voorkeur heeft. Naast de tosti apparaten op deze pagina hebben wij ook Doorloop toasters en Open Quartz ovens in het assortiment. Deze apparaten zijn ideaal om sneetjes brood te toasten, tosti's te maken of om mee te gratineren. Onze tosti apparaten voor de horeca zijn geproduceerd door bekende gerenommeerde merken en geschikt voor intensief gebruik. Van de apparaten die wij verkopen zijn ook losse onderdelen (zoals bijvoorbeeld tosti klemmen) verkrijgbaar.

Tosti apparaat met klemmen

Op deze pagina hebben wij verschillende modellen tosti apparaten met klemmen. Deze tosti apparaten hebben vaak 2 of 4 gleuven waar de tosti's in gemaakt kunnen worden. Deze gleuven kunnen bij de meeste modellen afzonderlijk van elkaar bediend worden, zodat u er ook bijvoorbeeld 1, 2 of 3 kan maken of de timer per gleuf afzonderlijk kan instellen. De tosti apparaten met sleuven hebben onderin vaak een opvangbakje voor de kruimels. Hierdoor is het schoonmaken en onderhouden van het apparaat een fluitje van een cent. 

Tosti ijzers

Naast de tosti apparaten met sleuven, hebben wij ook verschillende tosti ijzers. Dit zijn apparaten die zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn voorzien van een groot bakoppervlak waar de tosti op geplaatst kan worden. Vervolgens drukt u het ijzer dicht en na enkele minuten is de tosti klaar. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Sommige tosti bakapparaten verdelen de tosti gelijk in twee driehoeken bij het aandrukken van de plaat, andere modellen doen dit niet. De temperatuur en de timer kan eenvoudig door middel van draaiknoppen worden ingesteld bij deze apparaten. Daarnaast is er een controle lampje aanwezig die aantoont of het apparaat op de gewenste temperatuur is. Bestel uw tosti maker bij HorecaRama.