Menu
EUR

Hygiëne / Schoonmaak

Schoonmaak en hygiëne is een belangrijk onderdeel van de horeca. Uiteraard zijn er diverse normen en regelgevingen op dit gebied, maar daarnaast is het ook belangrijk dat uw gasten een prettige beleving hebben als ze bij u te gast zijn. Het assortiment van HorecaRama biedt een compleet geheel als het gaat om sanitaire hygiëne, stofzuigen, dweilemmers, afvalverwerking, en meer![SPLIT]

De horeca vaatwasser uitgelicht

Vaatwassen is een belangrijk onderdeel van hygiëne in de horeca. Uw gasten willen immers met schoon bestek, borden, en glazen eten en drinken. Bij HorecaRama vindt u diverse modellen van glazenspoelmachine, tot bistro voorlader vaatwasser, tot de grotere doorschuifvaatwasmachines. Heeft u behoefte aan advies op het gebied van horeca vaatwasmachines? Neem dan gerust contact op met een van onze productspecialisten.

Dagelijkse schoonmaak met stofzuiger en dweilemmer

Horecabedrijven moeten nu eenmaal intensiever schoonmaken dan een gemiddeld huishouden. Daarom adviseren wij u om professioneel materiaal hiervoor te gebruiken. Met het assortiment voor stofzuigen en dweilen van HorecaRama werkt het niet alleen ergonomisch prettiger en sneller, maar de producten zijn ook duurzamer. De stofzuigers worden standaard geleverd met een uitgebreide hulpstukken kit waardoor deze geschikt zijn voor allerlei typen ondergrond. Bijna al ons horeca apparatuur is uit voorraad leverbaar binnen 24-48 uur!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!