Hotelzeepjes

De badkamers van uw hotel wilt u zo gerieflijk mogelijk inrichten voor uw gasten. Bij HorecaRama vindt u alles voor een prettige en overzichtelijke inrichting van de badkamer bij de afdeling hotelzeepjes onder hotelbenodigdheden. Leuke kleine zeepjes, flesjes shampoo en bijvoorbeeld een presenteerschaaltje waarop u deze benodigdheden kunt plaatsen. Ook handdoeken voor het gezicht en badmatten in verschillende uitvoeringen behoren tot het uitgebreide assortiment hotelzeepjes van HorecaRama.

Hotelbenodigdheden badkamer: hotelzeepjes badmatten en douchegordijnen

Bij de afdeling hotelbenodigdheden vindt u naast de verschillende hotelzeepjes ook mogelijkheden voor de aanschaf van een badmat en andere dingen voor de badkamer van een hotel. Een douchemat van rubber in een zware antislip uitvoering bijvoorbeeld. Een andere mogelijkheid is een kwaliteits badmat van katoen voorzien van motief met kaders. Deze badmat is bestand tegen chemisch reinigen en eveneens verkrijgbaar bij de afdeling hotelbenodigdheden voor de badkamer. Witte douchegordijnen met bijpassende gordijnringen vindt u eveneens in het assortiment dat matcht met de hotelzeepjes van HorecaRama.

Hotelzeepjes en toiletartikelen

U vindt bij HorecaRama bij de afdeling hotelbenodigdheden voor de badkamer tal van kleine toiletartikelen zoals shampoo, douchegel en bodylotion. Er zijn verschillende lijnen hotelzeepjes verkrijgbaar waarmee u uw gasten kunt verrassen in de badkamer. Verkrijgbaar in verschillende frisse geuren en leuke namen zoals Just For You of Health&Spa. Kijk naar het ruime assortiment hotelzeepjes van HorecaRama om u te laten inspireren.

Hotelzeepjes en andere hotelbenodigdheden

Voor de inrichting van uw hotel vindt u al uw hotelbenodigdheden bij HorecaRama. Hotelzeepjes voor de badkamer, de lobby en de slaapkamer maar ook hotelbenodigdheden voor uw professionele keuken, voor het ontbijtbuffet en voor de inrichting van uw restaurant. Ga voor al uw hotelbenodigdheden waaronder hotelzeepjes naar HorecaRama. U vindt ook veel accessoires en bijzondere benodigdheden zoals een schoenpoetsmachine of een receptiebel.

Lees meer