Hotelzeepjes

De hotelzeepjes bestaan uit een assortiment van diverse producten. Zo vindt u hier o.a. bad- en douchegel, shampoo en conditioner, hand- en bodylotion, en de standaard zeepjes in een ronde blok vorm. Ideaal voor het inrichten van badkamers voor uw hotel, bed and breakfast, of short stay appartementen. Ook leveren we een bijpassende presenteerschaaltjes waarop u deze benodigdheden kunt plaatsen.

Hotelzeepjes

Populaire hotelzeepjes

Bij de afdeling hotelzeepjes vindt u verschillende uitvoeringen hotelzeepjes. Een van de populaire series is de "just for you". Deze is goed betaalbaar en per verpakking van 100 stuks verkrijgbaar. De 20ml inhoud is - volgens onze klanten - een goede hoeveelheid per wasbeurt. Een andere populaire serie is de "luxe Elsyl". Deze bestaat uit een glazen flesje, met een aluminium dop, wat net dat extra luxe meegeeft aan het product. 

Onze nieuwe serie hotelzeepjes is de complete lijn van North, East, South, West. Deze lijn is erg scherp geprijsd en heeft een lekkere lavendelgeur. Ook deze serie is verkrijgbaar per verpakking van 100 stuks en de flesjes hebben ook een inhoud van 20 milliliter. Bekijk hier de bad- en douchegel van North, East, South, West.

Staffelkorting bij grotere aantal hotelzeepjes

Heeft u meerdere kamers in uw hotel of bed and breakfast, en gaan de zeepjes hierdoor hard? In de webshop bieden wij diverse staffelkortingen bij aanschaf van meerdere pakken tegelijk. Ook als cadeau in een pakket, of als extraatje bij een evenement doen de zeepjes het goed. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan via de klantenservice.