Fusten en biertap koeler

Uw gasten willen natuurlijk heerlijk gekoeld bier drinken en daarom is een fusten en biertap koeling in elke horecagelegenheid waar bier wordt getapt onmisbaar. Bij HorecaRama kunt u dan ook terecht voor een biertap koeling in de vorm van bijvoorbeeld een bierbar of vatenkoelkast. HorecaRama heeft alles voor koeling in haar assortiment. Van barkoeling tot vitrines, vrieskisten of een wijnklimaatkast en natuurlijk verschillende uitvoeringen van de fusten en biertap koeling. Kijk rond in de webshop om alle mogelijkheden op het gebied van koeling te bekijken. U kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie over onze producten of voor hulp bij het bestelproces.

Fusten en biertap koeler

Meer over de fusten en biertap koeling

Het aanbod koelingsproducten bij HorecaRama bestaat onder meer uit een aantal uitvoeringen van fusten en biertap koeling. Een circulatiekoeling bijvoorbeeld voor plaatsing onder de tap. Deze uitvoering is geschikt voor twee bierfusten van 50 liter en is voorzien van een digitale temperatuurcontrole van +2 tot + 8 graden. De professionele bierbar met statische koeling is geschikt voor 1 vat en gebruiksklaar. Voorzien van onder meer een bierdrukinstallatie met houder en drukregelaar, stootbeveiliging en van binnen zonder naden zodat zich geen vuil kan afzetten. De universele vatenkoelkast is geschikt voor 1 vat en voorzien van een dichte deur met magneetrubber, mechanische besturing, automatische ontdooiing en andere extra’s. Kijk bij de verschillende producten fusten en biertap koeling van de exacte specificaties.

Koeling voor hotel, restaurant en bar

Voor de complete inrichting van hotel, restaurant en bar gaat u naar horecagroothandel HorecaRama. Een groot assortiment producten op het gebied van koeling behoort tot ons aanbod. Professionele apparatuur voor gebruik in de horeca waaronder een fusten en biertap koeling maar ook tal van andere koelingsmogelijkheden. Koelkasten en vrieskisten, koeltoonbanken en koelwerkbanken, vrieswerkbanken, een wijnklimaatkast of een koelkist. Wat u ook zoekt op het gebied van koeling, u vindt het bij HorecaRama. Fusten en biertap koeling nodig? Ga naar HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over de fusten en biertap koeler

 

Hoe sluit ik een fusten en biertap koeler aan?

Om een fusten en biertap koeler aan te sluiten heeft u een tapzuil nodig, dit is in feite de kraan waar het bier uitkomt. Daarnaast heeft u koolzuur nodig voor het schuimlaagje op het bier. Als laatste heeft u aansluitslangen met een KEG aansluiting nodig. Een KEG is een fust waarin het bier zit.

Wat is beste temperatuur voor bier?

De beste temperatuur voor bier verschilt per soort. Over het algemeen is de beste temperatuur tussen de 0 en de 4 graden Celsius. Hiermee serveert u aan uw gasten een heerlijk koud biertje. Zorg ervoor dat u de temperatuur goed in de gaten houdt van uw fusten en biertap koeler Een zwaarder biertje mag meestal een wat hogere temperatuur hebben.

Hoeveel liter bier kan er in een fusten en biertap koeler?

In een fustenkoeling van Gamko kan bijvoorbeeld een capaciteit van  1 x 50 liter (diameter van 423mm) of 2 x 20 liter (diameter van 240mm) of 6 x 20 liter (diameter van 240mm). Deze koeling is ideaal bij het gebruiken van verschillende bieren op de tap. Daarnaast wordt ook de temperatuur goed en gelijkmatig verdeeld.