Fusten en biertap koeler

Uw gasten willen natuurlijk heerlijk gekoeld bier drinken en daarom is een fusten en biertap koeling in elke horecagelegenheid waar bier wordt getapt onmisbaar. Bij HorecaRama kunt u dan ook terecht voor een biertap koeling in de vorm van bijvoorbeeld een bierbar of vatenkoelkast. HorecaRama heeft alles voor koeling in haar assortiment. Van barkoeling tot vitrines, vrieskisten of een wijnklimaatkast en natuurlijk verschillende uitvoeringen van de fusten en biertap koeling. Kijk rond in de webshop om alle mogelijkheden op het gebied van koeling te bekijken. U kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie over onze producten of voor hulp bij het bestelproces.

Fusten en biertap koeler

Meer over de fusten en biertap koeling

Het aanbod koelingsproducten bij HorecaRama bestaat onder meer uit een aantal uitvoeringen van fusten en biertap koeling. Een circulatiekoeling bijvoorbeeld voor plaatsing onder de tap. Deze uitvoering is geschikt voor twee bierfusten van 50 liter en is voorzien van een digitale temperatuurcontrole van +2 tot + 8 graden. De professionele bierbar met statische koeling is geschikt voor 1 vat en gebruiksklaar. Voorzien van onder meer een bierdrukinstallatie met houder en drukregelaar, stootbeveiliging en van binnen zonder naden zodat zich geen vuil kan afzetten. De universele vatenkoelkast is geschikt voor 1 vat en voorzien van een dichte deur met magneetrubber, mechanische besturing, automatische ontdooiing en andere extra’s. Kijk bij de verschillende producten fusten en biertap koeling van de exacte specificaties.

Koeling voor hotel, restaurant en bar

Voor de complete inrichting van hotel, restaurant en bar gaat u naar horecagroothandel HorecaRama. Een groot assortiment producten op het gebied van koeling behoort tot ons aanbod. Professionele apparatuur voor gebruik in de horeca waaronder een fusten en biertap koeling maar ook tal van andere koelingsmogelijkheden. Koelkasten en vrieskisten, koeltoonbanken en koelwerkbanken, vrieswerkbanken, een wijnklimaatkast of een koelkist. Wat u ook zoekt op het gebied van koeling, u vindt het bij HorecaRama. Fusten en biertap koeling nodig? Ga naar HorecaRama.