Tamago pannen

Voor het bereiden van een heerlijke Japanse sushi omelet maakt u het liefste gebruik van een professionele Tamago pan en dat begrijpen wij! De Tamago pan is perfect voor verschillende horeca gelegenheden en wij vertellen u graag meer over wat tamago is en de pannen die wij hebben in ons assortiment.

Tamago pannen

Wat is een Tamago pan eigenlijk?

Tamago is een Japanse omelet die bestaat uit meerdere dunne laagjes ei en die laagjes worden opgerold. De binnenkant blijft heerlijk luchtig, omdat de omelet steeds een stukje meer opgerold wordt tijdens het bereiden ervan. De volledige naam van deze omelet is de tamagoyaki en deze wordt gemaakt met zoete rijstwijn, sojasaus en bouillon. Deze omelet wordt op een traditionele manier gemaakt in een vierkante pan van koper. De tamago omelet is zoet van smaak en kan als ontbijt gegeten worden. Daarnaast zie je de Japanse omelet ook vaak bovenop de sushi als topping.

Tamago pan en andere professionele pannen

De Tamago pan is er in drie verschillende maten: 18cm, 21cm en 24cm. Daarnaast hebben wij ook wokpannen, crêpespannen, braadpannen, grillpannen, mosselpannen en nog heel veel meer soorten professionele pannen. Deze pannen hebben wij in allerlei soorten maten en uitvoeringen. Neem snel een kijkje op HorecaRama voor het ruime aanbod aan horeca pannen!