Suikerspinmachine

Welk kind wil nou niet een heerlijke suikerspin? Menig volwassene vindt het eten van een suikerspin ook bijzonder en feestelijk. Voor feesten, bruiloften, partijen of bij een barbecue is een professionele suikerspinmachine een ware aanvulling. U kunt met de professionele suikerspinmachine grote en kleine suikerspinnen maken, in verschillende kleuren. Ook leuk is het maken van potten gevuld met suikerspin! Bij HorecaRama koopt u zowel uw professionele suikerspinmachine als de benodigde accessoires.

Suikerspinmachine

Suikerspinmachine voor professioneel gebruik

De suikerspinmachine van HorecaRama is gemakkelijk in het gebruik en eenvoudig te reinigen. Deze professionele uitvoering van de suikerspinmachine is verkrijgbaar in twee maten: met een diameter van 50 of van 70cm voor het maken van extra grote suikerspinnen. Ideaal voor gebruik bij feesten en partijen, bruiloften of als kraam bij een braderie. Professionele kookapparatuur voor het maken van poffertjes, wafels, een professionele suikerspinmachine en nog veel meer! U vindt het bij HorecaRama.

Professionele suikerspinmachine en accessoires

Voor het maken van suikerspinnen in uw professionele suikerspinmachine heeft u ook stokjes nodig. Deze stokjes voor de professionele suikerspinmachine vindt u eveneens in het assortiment van HorecaRama. Ook opbergbakken, GN bakken, suikerpotten en allerlei glazen potten vindt u bij HorecaRama, uw horecaspecialist. Bakspanen, extra roosters, warmhoudapparatuur maar ook snijders, vetopvangbakken en alles voor de inrichting van uw buffet vindt u in het uitgebreide assortiment horeca benodigdheden van HorecaRama.

Professionele suikerspinmachine voor buffet en braderie

Een suikerspin eten wordt door veel mensen als feestelijk gezien; kinderen maar ook volwassenen houden van deze zoete traktatie. U kunt een kraam inrichten tijdens een braderie met een professionele suikerspinmachine, een poffertjes apparaat of een barbecue. Ook als dessert bij een buffet is een professionele suikerspinmachine een uitkomst. Kijk naar het brede assortiment horeca apparatuur van HorecaRama om ideeën op te doen.