Gastronormbakken polypropeen

De voordelen van polypropeen zijn zeer divers. Gastronormbakken van polypropeen zijn inzetbaar voor veel doeleinden omdat deze bakken zowel hoge als lage temperaturen goed verdragen. U zet gastronormbakken in de diepvries tot -30 graden maar ook in de magnetron. Gastronormbakken van polypropeen verdragen temperaturen tot +100 graden. Polypropeen is goed bestand tegen chemische middelen, zuren en tegen bacteriegroei. Overigens is het ook prettig om te weten dat gastronormbakken van polypropeen goed kunnen worden gerecycled.

Gastronormbakken polypropeen

Het aanbod gastronormbakken polypropeen van HorecaRama

Bij HorecaRama is een breed assortiment gastronormbakken van polypropeen verkrijgbaar. Vierkante en rechthoekige bakken, kleine en grote bakken. Voor uw gastronormbak van polypropeen zijn ook losse deksels verkrijgbaar. De deksel zijn van transparante kunststof gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor de gastronormbak gemaakt van hoogwaardig polypropeen, bestendig tegen diepvries en magnetron die temperaturen van -30 tot +100 graden verdraagt. Deze gastronormbakken van polypropeen van HorecaRama zijn goed te gebruiken voor onder andere saladebuffetten of bain-marie maar ook voor opslag en vervoer. Volledig geur- en smaakvrij.

Polypropeen en andere materialen voor gastronormbakken

Gastronormbakken van polypropeen hebben veel voordelen, ze zijn breed inzetbaar. Toch kan het zijn dat u liever voor een andere materiaalsoort kiest, bijvoorbeeld omdat roestvrijstaal beter past bij uw interieur. HorecaRama heeft naast het grote aanbod aan gastronormbakken polypropeen ook een bijzonder ruime keus uit andere gastronormbakken: van roestvrijstaal, polypropeen of van melamine. Ook deze gastronormbakken voldoen net als de gastronormbakken van polypropeen, volledig aan de internationale norm.

Gastronormbakken van polypropeen en andere benodigdheden

Zoekt u eenheid in uw keuken en horecaonderneming, stem uw artikelen dan zoveel mogelijk op elkaar af. U vindt bij HorecaRama serveerwagens, afruimwagens en opbergkasten die afgestemd zijn op het gebruik van uw gastronormbakken van polypropeen. Uw zet hierdoor uw met gerechten gevulde gastronormbakken van polypropeen net zo gemakkelijk op een serveerwagen als op een buffet of in de diepvries.