Horeca Acties

Op deze pagina ziet u al onze speciale Horeca Acties. Deze producten zijn extra voordelig en vaak populaire hardlopers uit ons assortiment. De acties zijn over het algemeen langlopend en er worden continue nieuwe artikelen aan toegevoegd. Naast de langlopende acties, voegen wij ook periodiek seizoensgebonden aanbiedingen toe! Houd deze pagina daarom goed in de gaten om te profiteren van onze scherpe acties!

Extra in prijs verlaagd
Sorbetière - classica
Actie
Drankmixer WDM360K
op = op, laatste stuks!
Elleboog dispenser paal - desinfectie
Horeca Acties

Onze Horeca Acties

Wij bieden professioneel horeca apparatuur voor een scherpe prijs en op ons gehele assortiment ontvangt u standaard korting op de adviesprijs. De artikelen op deze pagina bieden wij extra voordelig aan en zijn nauwkeurig uitgezocht. Uiteraard zijn dit nieuwe producten, wij hebben deze vaak op grote schaal ingekocht waardoor deze extra voordelig aangeboden worden. De producten op deze pagina zijn geproduceerd door de bekende topfabrikanten zoals Hendi, Saro, Bartscher, Modular en nog veel meer. De producten op deze pagina zijn met zorg geselecteerd en divers, van blenders tot elektrische soepketels met 10 liter inhoud en van frietsnijders tot ijsmachines. 

Voordelige horeca producten kopen

U kunt de producten uit deze categorie eenvoudig bestellen via de website. Voor veel van deze items is het ook mogelijk om bij ons langs te komen in Rotterdam en de producten direct mee te nemen. Om er zeker van te zijn dat de producten op onze afhaal locatie aanwezig zijn kunt u even bellen of contact opnemen via de chat. Wist u dat wij ook een aantal occasions aanbieden? Dit zijn kort gebruikte producten of producten die tijdens transport een klein deukje hebben opgelopen. U kunt hier al onze Horeca Occasions bekijken.