RVS bladen / tafels / kasten

In onze RVS fabriek kunnen de meest uiteenlopende RVS meubelen geproduceerd worden. Van een eenvoudig RVS werkblad met spatrand tot een hoekwerktafel met onderblad, het is allemaal mogelijk. 
Indien u waarde hecht aan een opgeruimde en geordende werkplek hebben wij ook diverse soorten RVS werkbanken in ons assortiment. Deze werkbanken zijn voorzien van deuren en eventueel lades om al uw benodigdheden in op te kunnen bergen.

RVS bladen / tafels / kasten

RVS werktafel voor de horeca

Onmisbaar in iedere horecakeuken is een RVS werktafel. Wij hebben diverse modellen werktafels zoals werktafels met onderblad en spatrand, verrijdbare werktafels of centrale werktafels met dubbel onderblad. Deze centrale werktafels worden vaak in een losse opstelling gebruikt, tafels met spatrand worden vaak tegen een muur aan geplaatst.

Werkbanken van RVS

Met een werkbank haalt u werkruimte en opbergruimte in huis! Het RVS bovenblad geeft u de ruimte om voorbereidingen te treffen zoals bijvoorbeeld het snijden van producten of het opmaken van borden. Onze RVS werkbanken zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met open onder ruimte, maar ook met 2 schuifdeuren en lades of met 3 lades en klapdeuren

RVS maatwerk voor in de horeca

Alle RVS producten die u op deze pagina ziet, kunnen ook volledig naar uw wensen op maat gemaakt worden. De levering van ons RVS maatwerk is doorgaans binnen 3 a 4 weken.