Gram koeling

Koelingen van Gram zijn hoogwaardig, zeer betrouwbaar en hebben ook nog eens een modern design. De koelingen worden geproduceerd in Denemarken en bevinden zich in het absolute topsegment. Naast de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid, zet Gram zich ook in voor een betere wereld door gebruik te maken van laag energieverbruik en natuurlijke koudemiddelen, hierdoor zijn zij leidinggevend op het gebied van energie-efficiëntie. Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres voor deze hoogwaardige koelingen van Gram!

Gram Superior Plus en Eco Plus

De populaire en compacte Gram Superior Plus en Gram Superior Eco Plus koel- en vrieskasten kenmerken zich door het baanbrekend design en het ongekend lage energieverbruik. Dankzij het vernieuwde strakke design is zijn de kasten eenvoudig te reinigen en onderhouden. De koel- en vrieskasten zijn zeer gemakkelijk te openen door de geïntegreerde handgrepen over de volledige hoogte van de deur. De kasten zijn verkrijgbaar in RVS, aluminium (vario silver), mat zwart of wit gelakt. Het bedieningspaneel is gemakkelijk toegankelijk dankzij doorzichtige bovenpaneel dat tegelijkertijd bescherming biedt. 
Voor meer informatie over de Gram Superior Plus en Eco Plus serie kunt u de volgende video bekijken:

Gram Gastro Koelwerkbanken bij HorecaRama

Zoals iedere Gram koeling, zijn ook de koelwerkbanken van absolute topkwaliteit. De Gram Gastro koelwerkbanken zijn verkrijgbaar met 2,3 of 4 secties en deze zijn op ontzettend veel verschillende manieren te combineren. Het is mogelijk om alleen voor deuren te kiezen, maar u kunt ook gaan voor een koelwerkbank met 12 lades, of 2 deuren en 4 grote lades. De koelwerkbanken van Gram zijn eenvoudig te reinigen dankzij het gladde oppervlak en de afgeronde hoeken. Daarnaast zijn de deur- en laderubbers eenvoudig afneembaar voor gemakkelijke reiniging. 

Het volledige assortiment van Gram is verkrijgbaar bij HorecaRama, met op de meeste modellen maar liefst 5 jaar garantie! Naast Gram hebben wij nog veel andere professionele merken op het gebied van horeca koelapparatuur. Bekijk hier bijvoorbeeld al onze horeca koelkasten, koelwerkbanken of horeca vrieskasten.