Glazenpoleermachine

Wilt u schone, glimmende glazen in uw horecaonderneming, zonder vlekjes en smetjes? Een glazenpoleermachine biedt dan uitkomst. Met een glazenpoleermachine kunt u op professionele manier, snel en grondig glazen poleren. Een onmisbaar product in elke professionele keuken en restaurant voor het inschenken van wijn en andere dranken in glanzende glazen. Bij HorecaRama heeft u de keuze uit verschillende glazenpoleermachines en kunt u ook reserveborstels aanschaffen voor de machine.

Glazenpoleermachine

Voordelen glazenpoleermachine

Een glazenpoleermachine heeft voordelen ten opzichte van het handmatig poleren van glazen. Zo zal minder snel sprake zijn van breuk als u een glazenpoleermachine gebruikt. De elektrische glazenpoleermachine is voorzien van 5 roterende borstels en een warme lucht droger. In een handomdraai tovert u grote hoeveelheden perfect gepoleerde glazen op tafel, zonder inspanning of breuk van het glas. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende modellen glazenpoleermachines en bijbehorende reserveborstels.

Alles voor de professionele keuken

Naast een glazenpoleermachine bieden ook een bestekpoleermachine en een glazenspoelmachine veel gemak in de professionele horeca keuken. Zeker als u een grote hoeveelheid bestek en glas krijgt te verwerken. Maak gebruik van de vele mogelijkheden bij HorecaRama als het gaat om het zo goed mogelijk inrichten van de keuken. Een doorschuifvaatwasser, andere handige en mooie vaatwassers met korte wasprogramma’s en de verschillende glazenpoleermachines en andere mogelijkheden zoals een vaatwaskorf zorgen voor een snelle afhandeling van de vaat. Bent u geïnteresseerd in andere oplossingen voor uw vaat? Bekijk dan eens alles van onze horeca vaatwasmachines.

Poleermachine en andere benodigdheden

Voor een snel verloop van alles in uw horecaonderneming kunt u kiezen uit allerlei handige tools. Uw gasten kunnen voortdurend genieten van uw bijzondere aandacht voor gerechten en uitstraling. Met een glazenpoleermachine zorgt u ervoor altijd schone, mooi gepoleerde glazen bij de hand te hebben. Met professionele keukenapparatuur van HorecaRama bereidt u de mooiste gerechten. Kies uit een groot assortiment keukenbenodigdheden, servies, bestek, bestekkorven, vaatwaskorven en poleermachines. Ook voor glazen ophangrekken, reinigingsmiddelen, waterontharder of ontkalkingsmiddelen gaat u naar HorecaRama.