Rechaud

Een rechaud kent verschillende uitvoeringen: een rechaud die wordt verwarmd door middel van waxinelichtjes, een gas rechaud of een speciale rechaud voor het verwarmen van platen. Bij HorecaRama kunt u voor deze verschillende uitvoeringen van de rechaud terecht en heeft daarbij een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen van de rechaud en de benodigde accessoires. Ook voor andere warmhoud spullen zoals een cloche, warmhoudkap of vitrine gaat u naar HorecaRama.

Rechaud

Rechaud met waxinelichtjes

Een rechaud welke wordt verwarmd door waxinelichtjes staat gezellig op iedere tafel en op elk buffet. U kunt bij HorecaRama kiezen uit een rechaud met twee of drie pitten. De rechaud zelf is gemaakt van roestvrijstaal en ideaal voor het warmhouden van schotels bij een buffet of op tafel. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een gladde bovenplaat of met een bovenplaat die geperforeerd is in een mooi motief.

Voor deze rechaud kunt u bij HorecaRama ook losse waxinelichthouders aanschaffen, eveneens bij de afdeling rechauds.

Platenrechaud en gasrechaud

Een platenrechaud speciaal voor het warmen van warmhoudplaten is bij HorecaRama verkrijgbaar voor 6 of 10 platen. De rechaud is gemaakt van roestvrijstaal en gevuld met warmhoudplaten gemaakt van een speciaal soort aluminium met een hoog hitte opnamevermogen en een snelle opwarmtijd. Een van de uitvoeringen van de gasrechaud is uitermate geschikt voor fondue aan tafel en heeft een brandtijd van 2 uur. Een andere gasrechaud is uit te breiden met een grillplaat, bakplaat of terrasverwarmer. U vindt bij HorecaRama een uitgebreide keuze voor de aanschaf van een rechaud.

Rechaud en andere warmhoudapparatuur

Bij HorecaRama vindt u naast het uitgebreide assortiment rechauds ook een grote keus uit andere warmhoud spullen zoals een warmhoudvitrine, bordenwarmkasten, chafing dish of een groot assortiment soepketels. Ook voor accessoires voor de rechaud zoals waxinelichthouders of brandpasta gaat u naar HorecaRama.