Rechaud

Een rechaud kent verschillende uitvoeringen: een rechaud die wordt verwarmd door middel van waxinelichtjes, een gas rechaud of een speciale rechaud voor het verwarmen van platen. Bij HorecaRama kunt u voor deze verschillende uitvoeringen van de rechaud terecht en heeft daarbij een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen van de rechaud en de benodigde accessoires. Ook voor andere warmhoud spullen zoals een cloche, warmhoudkap of vitrine gaat u naar HorecaRama.

Rechaud

Rechaud met waxinelichtjes

Een rechaud welke wordt verwarmd door waxinelichtjes staat gezellig op iedere tafel en op elk buffet. U kunt bij HorecaRama kiezen uit een rechaud met twee of drie pitten. De rechaud zelf is gemaakt van roestvrijstaal en ideaal voor het warmhouden van schotels bij een buffet of op tafel. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een gladde bovenplaat of met een bovenplaat die geperforeerd is in een mooi motief.

Voor deze rechaud kunt u bij HorecaRama ook losse waxinelichthouders aanschaffen, eveneens bij de afdeling rechauds.

Platenrechaud en gasrechaud

Een platenrechaud speciaal voor het warmen van warmhoudplaten is bij HorecaRama verkrijgbaar voor 6 of 10 platen. De rechaud is gemaakt van roestvrijstaal en gevuld met warmhoudplaten gemaakt van een speciaal soort aluminium met een hoog hitte opnamevermogen en een snelle opwarmtijd. Een van de uitvoeringen van de gasrechaud is uitermate geschikt voor fondue aan tafel en heeft een brandtijd van 2 uur. Een andere gasrechaud is uit te breiden met een grillplaat, bakplaat of terrasverwarmer. U vindt bij HorecaRama een uitgebreide keuze voor de aanschaf van een rechaud.

Rechaud en andere warmhoudapparatuur

Bij HorecaRama vindt u naast het uitgebreide assortiment rechauds ook een grote keus uit andere warmhoud spullen zoals een warmhoudvitrine, bordenwarmkasten, chafing dish, rijstkokers of een groot assortiment soepketels. Ook voor accessoires voor de rechaud zoals waxinelichthouders of brandpasta gaat u naar HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over de rechaud

 

Hoe werkt een rechaud?

Een rechaud verwarmd u met behulp van waxinelichtjes die u aan de onderkant plaatst. Daarnaast zijn er ook rechauds die worden verwarmd door middel van gas. Hierdoor wordt het onderstel warm en kunt u verschillende gerechten erop plaatsen. De smaak en kwaliteit van uw gerechten blijft behouden.

Waar gebruik ik een rechaud?

Een rechaud gebruikt u bij een buffet en ook om eten verwarmd aan tafel te serveren. Dit kan een buffet zijn in een hotel, een restaurant of een andere horecagelegenheid waar eten wordt geserveerd. Met een rechaud blijven al uw heerlijke gerechten warm en kunnen uw gasten optimaal van het eten genieten. Ook voor een fondue aan tafel is een rechaud ideaal om te gebruiken.

Welke modellen van de rechaud zijn er?

De rechaud is in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er uitvoeringen met 2 of met 3 pitten. Daarnaast hebben wij een platenrechaud voor het warmen van warmhoudplaten. Deze rechaud is beschikbaar voor zes of voor maar liefst 10 platen. Hier kunt u dus een groot aantal gerechten op kwijt. Ook zijn er elektrische modellen, bijvoorbeeld de platenrechaud die u elektrisch opwarmt.