Vloertrekkers

Met behulp van een vloertrekker maakt u in een handomdraai vloeren schoon. Natte ruimten zoals badkamer en toilet, maar ook de keuken van uw horeca onderneming dienen dagelijks te worden gereinigd. Om snel uw vloeren schoon te maken gebruikt u het best een vloertrekker. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een vloertrekker.

Vloertrekkers

Vloertrekkers van HorecaRama

De vloertrekker van HorecaRama is gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor kleinere ruimten kunt u volstaan met de vloertrekker met een breedte van 45cm en voor wat grotere ruimten gebruikt u een vloertrekker met een breedte van 55cm. Heeft u grote oppervlakken schoon te maken zoals de vloer in een grote keuken of een gladde vloer in het restaurant, dan is de grote vloertrekker een goede optie. De grote vloertrekker heeft een breedte van maar liefst 75cm.

Vloertrekkers en andere benodigdheden

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende stelen voor uw vloertrekker. Zowel de losse steel gemaakt van aluminium als van glasvezel heeft een lengte van 140cm. U kiest eenvoudig de steel voor uw vloertrekker naar voorkeur en wat het beste past bij uw inrichting. Andere schoonmaakartikelen voor uw horeca onderneming koopt u eveneens bij HorecaRama. U kunt onder meer terecht voor een linnenzakwagen, dweilen en emmers, allerlei soorten schoonmaak doeken en voor bezems en borstels. Kijk naar het ruime assortiment schoonmaakartikelen waaronder verschillende vloertrekkers.

Hygiëne, een belangrijke reden voor aanschaf vloertrekker

Een vieze vloer is geen gezicht, horeca ondernemingen dienen altijd zo schoon mogelijk te zijn in verband met de hygiëne. Trek uw vloer dagelijks of meerdere malen per dag schoon met een vloertrekker zodat uw gasten zich prettig voelen in hun omgeving. Ook toiletartikelen zoals een toiletborstel en hygiëne zakjes dragen bij aan het welbevinden van uw gasten. Kijk voor de aanschaf van vloertrekkers en alle andere benodigdheden voor schoonmaken naar het ruime assortiment van HorecaRama.