Verpakkingen

Bij HorecaRama heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod verpakkingen. Welke gerechten u ook wilt verpakken, de verpakkingen van HorecaRama bieden u de juiste oplossing. Denk aan het verpakken van hamburgers of sandwiches. U vindt bij de afdeling verpakkingen tal van mogelijkheden voor het verpakken van deze producten in verschillende maten en uitvoeringen en gemaakt van verschillende materialen.

Verpakkingen

De keuze uit verpakkingen

Veel gerechten dienen op de juiste manier te worden verpakt zodat deze geschikt zijn voor vervoer. Het kan gaan om verpakkingen in de vorm van een doosje, een tas, een zakje of een bakje. Sommige producten moeten kunnen worden vervoerd zonder dat lekkage optreedt en ook hiervoor zijn speciale lekvrije verpakkingen verkrijgbaar. Verder vindt u bij HorecaRama speciale saladebakjes, soepbekers, friteszakken en nog veel meer handige en nuttige verpakkingen.

Verpakkingen en accessoires

Voor het verpakken van hamburgers vindt u bij HorecaRama verschillende verpakkingen en bijbehorende accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een foamdoosje voor hamburgers, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende soorten vetvrij papier waarin de hamburger kan worden verpakt. Bij de afdeling verpakkingen vindt u allerlei mogelijkheden voor de aanschaf van vetvrij papier verschillend in afmetingen en dikte en ook met leuke prints zoals een geblokt patroon of met sterretjes en streepjes.

Catering en verpakkingen

Naast de verpakkingen vindt u bij de afdeling catering veel andere artikelen die het verpakken, vervoeren en serveren van gerechten gemakkelijker en aantrekkelijker maakt. U heeft de keuze uit tal van disposables zoals bewaardozen, cateringboxen, wegwerpartikelen (waaronder borden en bestek), placemats en tafelkleden of wegwerphandschoenen. Ook verpakkingen voor cup cakes en een uitgebreid assortiment draagtassen behoren tot het assortiment verpakkingen van HorecaRama.