Paletmessen

Paletmessen zijn speciaal ontworpen voor gebak en taarten: professioneel snijden, glaceren, garneren en opdienen. Met een professioneel patisserie mes kunt u vele kanten op en bij HorecaRama vindt u een flink assortiment patisseriemessen voor de professionele horecaonderneming. Brede en smalle patisseriemessen, verschillend in lengte, taartmessen en taartscheppen en ook glaceermessen. Wat u ook zoekt op het gebied van professionele patisseriemessen, HorecaRama heeft het.

Paletmessen

De professionele paletmessen van HorecaRama

Het aanbod paletmessen bij HorecaRama bestaat onder meer uit messen uit de serie Silverpoint en Gourmet van het gerenommeerde merk Wüsthof. Verkrijgbaar in de lemmet maten 23cm en 26cm. Het aanbod glaceermessen in de serie paletmessen is bijzonder uitgebreid. De glaceermessen zijn beschikbaar in drie breedtematen small, medium en extra breed, maar ook in veel verschillende lengtematen variërend van 12 tot 30cm. U vindt dus altijd het voor u geschikte paletmes.

Paletmes, taartschep en taartmes

Kies voor het taartmes van zeer goede kwaliteit van het merk Wüsthof, het lemmet is 16cm. Met dit taartmes snijdt u de taart eenvoudig zoals u dat wilt. Bij de afdeling paletmessen is ook verkrijgbaar een taartschep van roestvrijstaal waarmee u eenvoudig hele taarten verplaatst met een maximale diameter van 30cm. Kijk naar het grote assortiment paletmessen en andere keukenmessen van HorecaRama. Alle messen zijn afzonderlijk verkrijgbaar zodat u de voor u optimale messenset kunt samenstellen; van professioneel paletmes tot vleesmessen, vismessen en kaasmessen.

Paletmessen en andere benodigdheden

U heeft in uw professionele keuken tal van zaken nodig: patisseriemessen maar ook allerlei andere keukenmessen, professionele gastronormbakken, opbergrekken en verschillende soorten pannen. Bij HorecaRama vindt u alles voor de professionele keuken, u kunt voor de volledige inrichting van uw keuken en andere vertrekken terecht. Zoekt u een paletmes kijk dan naar het brede assortiment keukenmessen en andere horecabenodigdheden van HorecaRama.