Barkoeling

Een professionele barkoeling aanschaffen? Eigenlijk kunt u aan de bar niet zonder. Hier vindt u al onze horeca barkoelingen op een rijtje. Wij bieden de beste prijs en leveren vanaf 24 uur na bestelling. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht met vragen en voor professioneel advies.

De beste, maar ook de goedkoopste barkoeling en meer vindt u bij ons, want wat is een horecagelegenheid nou zonder koude drankjes binnen handbereik? Het liefst nog op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Wij hebben zoveel verschillende horeca barkoeling in ons assortiment, dat er zeker weten een barkoelkast bij zit die perfect past in uw horecagelegenheid.

Zoekt u een barkoeling met 1, 2, 3 of 4 deuren? Door gebruik te maken van de filter 'Filter op Uitvoering' komt u direct bij de juiste modellen terecht!

Barkoeling

Horeca barkoeling kopen bij HorecaRama

Of u nu wilt gaan voor wit gemoffeld staal met zelfsluitende deur, een hoge barkoelkast met rekken zoekt of juist een RVS koelkast met laden, u vindt het hier, wij hebben het allemaal!

Naast barkoeling met flessennest hebben we ook een horeca koelkast in tafelmodel. Van grotere modellen met meerdere klapdeuren tot barkoelkasten met schuifdeur; u vindt het uiteraard hier. Dus of u nu voor uw bar een 1 deurs koeling, 2 deurs koeling of 3 deurs koeling nodig heeft, kijkt u gerust even verder op deze pagina met een overzicht van al onze horeca barkoeling.

Barkoeling en barkoelkast

Ook het aanbod aan display koelingen is bij HorecaRama zeer uitgebreid. Een display koelkast is ideaal om uw producten op aantrekkelijke wijze aan uw gasten te presenteren. Barkoelingen zijn perfect om drank en hapjes gekoeld te bewaren. Wij hebben barkoelkasten met dubbele deur of met drie deuren en ook met dubbel glas. Dus of u nu wilt gaan voor een koelkast met glasdeur of juist op zoek bent naar een kleine koelkast of ander bijbehorende horeca apparatuur, wij hebben het allemaal.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de bar display van roestvrijstaal met enkele klapdeur. De deur is zelfsluitend en voorzien van dubbel glazen deuren en binnenverlichting. De dranken zijn goed zichtbaar voor uw bezoekers. Als klanten kunnen zien wat er in de barkoelkast staat, is dat verkoop bevorderend. Bovendien is het bijvullen van deze professionele barkoeling een fluitje van een cent. Indien u toch liever een bar koelkast met dichte deuren heeft, kan dat natuurlijk ook. Ook een professionele horeca koelkast of een wijnklimaatkast vindt u trouwens bij ons, mocht u daar nog naar op zoek zijn.

Barkoeling en koelkast met andere benodigdheden

Met een goede en representatieve barkoelkast of flessenkoeler alleen bent u er nog niet. Voor een professionele aankleding van uw bar is meer toebehoor nodig. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elegant en glazenrek of een flessenkoeler voor gasten die een flesje bestellen? Ook voor alle andere apparatuur op het gebied van barkoeling en barbenodigdheden; HorecaRama! Wist u dat wij ook een grote showroom hebben in Rotterdam? Voor tips, vrijblijvend advies en iemand die meedenkt, bent u van harte welkom. Uiteraard kunt u ons ook mailen of bellen, wij helpen u graag! 

Mogelijk ook interessant:

  1. Koelwerkbanken
  2. Horeca ovens
  3. Koelvitrines
  4. Warmhoudvitrines
  5. Horeca pannen
  6. Horeca vrieskasten
  7. Horeca bestek
  8. Combisteamers
  9. Spoeltafelbladen
  10. Overige horeca apparatuur