Barkoeling

Een professionele barkoeling aanschaffen is onmisbaar in uw horecagelegenheid. Bij HorecaRama vindt u al onze horeca barkoelingen op een rijtje. Wij bieden de beste prijs en leveren vanaf 24 uur na bestelling. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en om professioneel advies te geven.

Voor een professionele horeca barkoeling bent u bij ons vast en zeker aan het juiste adres! Koude dranken worden op een aantrekkelijke manier gepresenteerd in één van onze eyecatchers en binnen een mum van tijd staat er een heerlijk drankje op tafel bij uw gasten. Wij hebben een divers assortiment aan barkoelingen zodat er zeker weten een model bij zit die ideaal is voor uw horecagelegenheid.

Horeca barkoeling kopen bij HorecaRama

Of u nu een voorkeur heeft voor wit gemoffeld staal met een zelfsluitende deur, een hoge barkoelkast met rekken of juist een RVS koelkast met laden, u vindt het bij HorecaRama!

Naast een barkoeling met flessennest hebben we ook een horeca koelkast in tafelmodel. Van grotere modellen met meerdere klapdeuren tot barkoelkasten met een schuifdeur, u kunt bij ons terecht. Dus of u nu voor uw bar een 1 deurs koeling2 deurs koeling, 3 deurs koeling of een 4 deurs koeling nodig heeft, neem gerust een kijkje tussen de drankenkoeling voor in de horeca.

Barkoeling en barkoelkast

Ook het aanbod aan display koelingen is bij HorecaRama zeer divers. Een display koelkast is perfect om uw producten op een aangename wijze aan uw gasten te presenteren. Barkoelingen zijn dan ook ideaal om dranken en hapjes gekoeld te bewaren. Wij hebben barkoelkasten met een dubbele deur, met glasdeuren of met blinde deuren. Op deze manier kunt u kijken welke barkoeling en andere horeca apparatuur aansluit bij uw wensen.

Neem bijvoorbeeld de bar display van roestvrijstaal met een enkele klapdeur. De deur is zelfsluitend en voorzien van dubbel glazen deuren en binnenverlichting. De dranken zijn perfect zichtbaar voor al uw gasten en springen meteen in het oog. Als gasten kunnen zien wat er in de barkoelkast staat, is dat goed voor de verkoop. Bovendien is het bijvullen van deze professionele barkoeling een fluitje van een cent. Als u toch liever een barkoelkast met dichte deuren heeft, dan is dat natuurlijk geen probleem. Ook een professionele horeca koelkast voor in uw horecagelegenheid of een wijnklimaatkast kunt u bij ons vinden.

Gamko barkoeling

Gamko is een expert op het gebied van koelingen. Er is een ruim assortiment met onder andere flessenkoelingen en fustenkoelingen. Daarnaast heeft Gamko ook losse onderdelen zodat u uw eigen droombar kunt samenstellen en dé ideale bar kunt maken die u voor ogen heeft. Er zijn talloze producten om uit te kiezen en er een eigen draai aan te geven. Of u nu gaat voor een professionele cocktailbar, een ronde bar, een doorgeef bar, wijnbar of barista station. In een aantal stappen heeft u een echte eyecatcher in uw zaak staan! Ontdek welke mogelijkheden er zijn op het gebied van professionele Gamko barkoelingen die u meteen neer kunt zetten of die u naar eigen smaak wilt inrichten!

Barkoeling en barkoelkast met andere benodigdheden

Met een goede en representatieve barkoelkast of flessenkoeler alleen bent u er nog niet. Voor een professionele aankleding van uw bar is meer nodig. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvol glazenrek of een flessenkoeler voor gasten die een flesje bestellen? Ook voor alle andere apparatuur op het gebied van barkoeling en barbenodigdheden kunt u bij ons terecht! Was u er ook al van op de hoogte dat wij in Rotterdam een showroom hebben? In onze showroom kunt u tips of vrijblijvend advies vragen. Bovendien is er altijd iemand die graag met u meedenkt. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen! Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen, wij staan graag voor u klaar met professioneel advies! 

 

Ontdek hieronder ook een deel van onze andere horeca apparatuur:

  1. Koelwerkbanken
  2. Horeca ovens
  3. Koelvitrines
  4. Warmhoudvitrines
  5. Horeca pannen
  6. Horeca vrieskasten
  7. Horeca bestek
  8. Combisteamers
  9. Spoeltafelbladen
  10. Overige horeca apparatuur