Vispan

Bij HorecaRama vindt u tal van verschillende vispannen. Bij de afdeling kookpannen vindt u horeca pannen speciaal voor het koken van vis: langwerpige vispannen waarin de vis in zijn geheel kan worden gekookt. Bij de afdeling vispannen vindt u ook een pan voor het bakken van vis. Vis kan worden gestoomd, gekookt, gegrilld en gebakken. Voor elke toepassing vindt u bij HorecaRama een geschikt vispan, waaronder ook mosselpannen en horeca serveerpannen voor aan tafel.

Vispan

De vispannen van HorecaRama

Bij de verschillende afdelingen kookpannen vindt u horeca vispannen speciaal voor het koken van vis. Bij de grillpannen vindt u horecapannen voor grillen van vlees en vis en ook voor het bakken van vis heeft HorecaRama een speciale koekenpan in het assortiment. Deze vispan, voorzien van een steel, is gemaakt van plaatstaal. Plaatstaal is hard, slijtvast en krasvast. Uitermate geschikt om vis met paneermeel te bakken. Kijk naar het grote assortiment keukenpannen van HorecaRama om uw vispannen voor zowel koken als bakken, grillen en stomen aan te schaffen.

Vispannetjes en serveren aan tafel

Vis serveren aan tafel is leuk voor uw gasten: een hele vis die aan tafel wordt gefileerd, een heerlijk geurende horeca mosselpan met gekookte mosselen of het serveren van gefileerde vis op een serveerschaal. Voor alle soorten vis en de verschillende bereidingen vindt u bij HorecaRama tal van benodigdheden. Een vispan om te bakken, een vispan om te koken maar ook serveerschalen voor vis en mosselpannen voor aan tafel. Ook vindt u serveerpannen, eventueel voorzien van houten onderbord.

Vispannen en andere benodigdheden

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de volledige inrichting van zowel uw keuken als uw tafels. Een groot assortiment horeca pannen waaronder vispannen, horeca benodigdheden zoals kandelaars maar ook een kreeftentang, slakkenvork en allerhande keukengerei voor het optimaal bereiden van uw gerechten. Ga voor de verschillende mogelijkheden voor een vispan naar HorecaRama, waaronder ook accessoires en bijvoorbeeld spatels voor de bereiding van vis in een vispan.