RVS Werktafel met bodemschap

Een RVS Werktafel met bodemschap is ideaal voor gebruik in de horeca. Dit soort tafels zijn enorm populair dankzij de extra opbergruimte onder het werkblad. Op het bodemschap kunt u bijvoorbeeld potten, pannen of keukenapparatuur plaatsen. De werktafels met bodemschappen zijn verkrijgbaar in veel verschillende standaard maten. Daarnaast kunnen wij deze tafels ook op maat voor u produceren. Hierdoor kunnen wij voor iedere situatie de gewenste tafel leveren.

RVS Werktafel met bodemschap

RVS Werktafels met bodemschap van HorecaRama

De werktafels met bodemschap zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. De kleinste standaard maat heeft een breedte van 70 centimeter. De grootste hebben een breedte van 260 centimeter. Qua diepte zijn de werktafels met bodemschap verkrijgbaar in 60 centimeter en 70 centimeter diep. Kunt u de gewenste maat niet vinden? Geen zorgen! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van RVS maatwerk voor de horeca. U kunt de gewenste maten aan ons doorgeven en wij gaan voor u aan de slag.

RVS Werktafel op wielen

De werktafels met onderplank in deze categorie beschikken over vierkante buizen met daarin in hoogte verstelbare pootjes. Optioneel hebben wij een wielenset verkrijgbaar, geschikt voor deze werktafels. Deze wielenset kunt u eenvoudig zelf onder de werktafel monteren door eerst het pootje er zachtjes uit te tikken met een hamer en schroevendraaier. Vervolgens kunt u eenvoudig het blokje dat bij de wielenset zit in de poot tikken, waarna het wiel er in gedraaid kan worden. Het voordeel van een RVS werktafel met wielen is dat deze zeer gemakkelijk aan de kant geschoven kan worden om ruimte te maken of om schoon te maken. 

RVS Werktafel met opstaande rand

Op deze pagina ziet u RVS werktafels met bodemschap. Sommige daarvan hebben een opstaande rand aan de achterkant en sommige niet. De werktafels met een opstaande rand worden vaak tegen een wand aan geplaatst. De opstaande rand zorgt er voor dat er niets achter de tafel kan vallen. De tafel kan ook met de rand tegen de wand worden gekit. De werktafel zonder achteropstand worden vaak gebruikt in een centrale opstelling. Omdat er geen rand is, kan de tafel van alle kanten goed gebruikt worden. 
Naast de werktafels met bodemschap op deze pagina hebben wij nog veel meer andere soorten werktafels in ons assortiment. u kunt hier al onze RVS Werktafels bekijken.