Centerfeed dispenser

Een centerfeed dispenser geeft u de mogelijkheid op elke gewenste plek te beschikken over handdoekjes om snel even iets af te vegen of uw handen te drogen. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende centerfeed dispensers, variërend in grootte en uitvoering. De meeste centerfeed dispensers zijn geschikt voor montage aan de wand. Centerfeed dispensers zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in de horeca waaronder in de professionele keuken en andere ruimtes waar wordt gewerkt met voedsel.

Centerfeed dispenser

Centerfeed dispensers van HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit een centerfeed dispenser gemaakt van kunststof of van roestvrijstaal. Kies de uitvoering en het materiaal waarvan de centerfeed dispenser is gemaakt die past bij de rest van uw interieur. Er zijn ook modellen in kleur beschikbaar zoals de centerfeed dispenser van kunststof in de kleur blauw. U heeft waar u maar wilt papieren handdoekjes tot uw beschikking, bijvoorbeeld in de toiletten of in de spoelkeuken van uw restaurant. Ook erg handig bij het bereiden van voedsel om de handen schoon te vegen of resten te verwijderen van uw werkblad.

Centerfeed dispensers en andere schoonmaakartikelen

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw schoonmaakbenodigdheden voor in de horeca. Handige centerfeed dispensers, zeepdispensers of handendrogers. Ook voor schoonmaakartikelen zoals bezems, trapjes, vloertrekkers en kruimelvegers gaat u naar HorecaRama. De benodigde navullingen passend bij uw centerfeed dispenser vindt u eveneens in het assortiment van HorecaRama.

Centerfeed dispenser en inrichting hotel en restaurant

U kunt bij HorecaRama terecht voor de volledige inrichting van uw hotel of restaurant, inclusief alle benodigdheden voor de professionele keuken, de hotelkamers en voor de inrichting van uw tafels. In de keuken, badkamer en toiletten kunt u centerfeed dispensers bevestigen aan de wand. Een baby commode, een handendroger of afvalbakken, wat u ook zoekt voor de inrichting, u vindt het bij HorecaRama. Centerfeed dispenser voor uw horecagelegenheid nodig? Ga naar horecaspecialist HorecaRama.