Horeca wokpan

Wokken vraagt om een speciale pan: doorgaans een vrij grote pan met hoge opstaande randen waardoor u de ingrediënten zonder te morsen flink kunt roeren en omscheppen. De horeca wokpan is beschikbaar in verschillende afmetingen, voor verschillende warmtebronnen en ook in een versie met deksel. Er zijn zowel wokpannen met ronde als met platte bodem beschikbaar en ook een mini horeca wokpan vindt u bij HorecaRama. Kijk naar het brede assortiment horeca wokpannen om uw keuze te maken.

Horeca wokpan

De horeca wokpannen van HorecaRama

De ruime keus uit horeca wokpannen bestaat onder meer uit een wokpan met ronde bodem gemaakt van plaatstaal. Deze slijtvaste en krasvaste horeca wokpan verdeelt de warmte gelijkmatig over de gehele pan en is beschikbaar in verschillende maten tot een diameter van 40cm. Voorzien van ophangoog. Een andere keuze is de horeca wokpan met platte bodem, gemaakt van roestvrijstaal. Deze horeca wokpan is verkrijgbaar in twee maten en eveneens voorzien van een ophangoog. U kunt ook kiezen voor de mini horeca wokpan. Deze pan is gemaakt van roestvrijstaal en kan prima worden gebruikt voor het serveren van kleine wokgerechten aan tafel. Combineer deze leuke horeca wokpan met een houten onderbord voor nog meer uitstraling.

Horeca wokpan met deksel

Ook voor een horeca wokpan met deksel gaat u naar HorecaRama. Deze wokpan is beschikbaar met steel of met twee handgrepen. De keramische wokpan is gemaakt van gietijzer, beschikt over een steel en een extra greep. Een lichtgewicht horeca wokpan, geschikt voor wokken op hoge temperaturen. De deksel kunt u apart bijbestellen. De horeca wokpan gemaakt van gegoten aluminium wordt geleverd met deksel en beschikt over twee handgrepen. Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.

Horeca wokpannen en andere pannen

Ga voor al uw horeca pannen naar HorecaRama. Bij deze horecaspecialist vindt u alle benodigdheden voor uw professionele keuken in een groot assortiment. Horeca wokpannen, paellapannen, hapjespannen maar ook speciale pannen voor het bereiden van blinis en poffertjes, vispannen en alle andere benodigdheden voor uw keuken. Horeca wokpan nodig? Ga naar HorecaRama.