Digitale weegschaal

Met een digitale weegschaal kunt u erg nauwkeurig het juiste gewicht aflezen. Meestal is er ook een tarratoets aanwezig die ervoor zorgt dat het nulpunt ingesteld kan worden. Het gewicht van de kom of schaal die op de weegschaal staat, wordt dan niet meegenomen bij het wegen. Een digitale weegschaal is dé perfecte uitkomst in iedere horecagelegenheid en hieronder staan verschillende modellen. Bekijk ze snel!

Digitale weegschaal

Waar kunt u een professionele digitale weegschaal voor gebruiken?

Een professionele digitale weegschaal kan echt voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Er kan van alles op afgewogen worden, of het nou gaat om vloeibare, verpakte of poederachtige producten, de digitale weegschaal weet er raad mee! Met de digitale weegschalen van HorecaRama wordt het afwegen een appeltje eitje. Zo hebben wij bijvoorbeeld een digitale weegschaal met een RVS plateau die werkt op een adapter of op batterijen. Deze weegschaal kan hoeveelheden wegen tot maximaal 5 kilo of 6 kilo en is per 1 gram nauwkeurig. Het is dus een weegschaal die op iedere plek gebruikt kan worden en die erg precies te werk gaat.

Een digitale weegschaal voor in de horeca en andere weegschalen

Bij HorecaRama hebben wij naast de digitale weegschalen ook nog andere weegschalen die wij u aan kunnen bieden. Zo is er de eenvoudige analoge weegschaal waarbij u simpel en snel het juiste gewicht afleest. Ook hebben wij professionele platform weegschalen in ons assortiment. Deze weegschalen zijn vooral erg praktisch bij het wegen van grotere en zwaardere hoeveelheden. Wacht dus niet langer en bekijk onze collectie weegschalen.