Slagroomspuit

Hier vindt u een aanbod aan slagroomspuiten. Slagroom is een veel gebruikt product in de professionele keuken. Voor het kloppen van slagroom kunt u gebruik maken van een keukenmachine of staafmixer, welke producten te koop zijn bij HorecaRama. Voor snel en gemakkelijk opspuiten van slagroom is de slagroomspuit een prima optie. Voor alle slagroomspuiten gaat u naar HorecaRama. U bent aan het juiste adres als u zelf kloppen met beslagkom en garde, voor een keukenmachine of voor een slagroomspuit.

Slagroomspuit

De slagroomspuit met een inhoud van 0.25L, 0.5L en 1L

Bij HorecaRama vindt u bij de afdeling slagroomspuiten onder andere een model dat gemaakt is van roestvrijstaal en met een binnenkant van hoogwaardig aluminium met teflon coating. Een zeer professionele slagroomspuit die verkrijgbaar is in de drie maten: 0,25 lilter, 0,5 liter en 1 liter. De slagroomspuit wordt geleverd met verschillende spuiten. Ook voor de bijpassende partonen vindt u bij HorecaRama bij de afdeling slagroombenodigdheden keuze uit verschillende mogelijkheden varierend van een doos met 6 stuks tot een doos met 50 stuks slagroompatronen.

Een onderhoudsset voor de slagroomspuit

Onderhoud en vervanging van onderdelen is belangrijk voor de levensduur van uw slagroomspuit. Bij de afdeling slagroomspuiten vindt u dan ook een onderhoudsset bestaande uit meerdere delen waaronder spuitkoppen en ringen, zodat u deze tijdig kunt vervangen. Deze onderhoudsset die u vindt bij de afdeling slagroomspuiten, past op alle slagroomspuiten van HorecaRama.

Andere slagroombenodigdheden

Bij HorecaRama vindt u naast de slagroomspuit ook andere relevante producten zoals spuitzakken, gardes en beslagkommen. Wilt u liever zelf slagroom kloppen dan vindt u bij de afdeling bakbenodigdheden en patisserie een aparte afdeling spuitzakken met een grote keuze. U kunt ook kiezen voor een spuitzak met mini-spuitmond voor het zeer fijne werk. Spullen zoals een beslagkom, garde of een staafmixer vindt u bij de afdelingen bakbenodigdheden en keukenapparatuur. Kijk voor het ruime aanbod slagroomspuiten eens rond op de website van HorecaRama.