Aardappelmesje

Voor het fijne snijwerk maakt u het liefst gebruik van professionele aardappelmesjes. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van aardappelmesjes, de keuze is zeer gevarieerd. Er zijn aardappelmesjes met houten heft of met een heft van kunststof. De grootte van de aardappelmesjes varieert. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor een aardappelboor, in verschillende uitvoeringen. Met een aardappelboor steekt u aardappelbolletjes uit, en de grootte van de bolletjes is afhankelijk van de grootte van de aardappelboor die u aanschaft.

Aardappelmesje

De keuze uit aardappelmesjes bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u eenvoudig voor de aardappelmesjes die u nodig heeft. Er zijn zowel aardappelmesjes met houten heft als met kunststof heft. Kies bijvoorbeeld voor een aardappelmesje van roestvrijstaal met houten heft en met een totale lengte van 15cm. De aardappelmesjes zijn beschikbaar in verschillende maten en van gerenommeerde merken. Wilt u het beste voor uw professionele keuken kijk dan naar het grote aanbod professionele keukenmessen van HorecaRama en maak de voor u beste keuze.

Keukenmesjes, aardappel spiraaltrekker en aardappelschilmachine

Naast het assortiment keukenmesjes vindt u bij HorecaRama ook verwante artikelen. Heeft u veel aardappels te schillen dan is een aardappelschilmachine een uitkomst. De aanschaf van een dergelijk apparaat zal u dan veel tijd schelen. De machine heeft een maximale vulinhoud van 4Kg en is gemaakt van roestvrijstaal. Met een aardappel spiraaltrekker maakt u ware kunstwerkjes van een aardappel, iets wat een gewoon aardappelmesje niet snel zal lukken. Ga voor een ruime keus uit aardappelmesjes en andere keukenmessen naar HorecaRama.

Professionele koksmessen, aardappelmesjes, vismessen, vleesmessen en kaasmessen vindt u bij HorecaRama. Ook voor oestermessen, taartmessen en broodmessen vindt u een ruime keus. Kijk voor alle soorten keukenmessen, waaronder aardappelmesjes naar het grote assortiment van HorecaRama. Voor al uw keukengerei waaronder potten en pannen, schalen en kleinere accessoires gaat u naar HorecaRama.