Soepketel

Bent u op zoek naar een mooie soepketel? Bij HorecaRama vindt u tal van mogelijkheden voor de aanschaf van een soepketel voor gebruik in de horeca. Soepketels met een grote inhoud, mooie exemplaren die goed staan bij uw buffet en ook voor een reserve binnenpot voor uw soepketel kunt u terecht bij HorecaRama. Bekijk het grote assortiment soepketels in tal van uitvoeringen bij HorecaRama.

Soepketel

Soepketels van HorecaRama

De meeste soepketels voor de horeca hebben een inhoud van 10 liter maar ook kleinere of grotere soepketels vindt u bij HorecaRama. Voor een kleiner hotel of restaurant kan waarschijnlijk worden volstaan met de soepketel met een inhoud van 5,7 liter. Deze soepketel is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart of in roestvrijstaal. Geleverd met uitneembare binnenpot voor eenvoudige reiniging en deze kleinere soepketels zijn ook geschikt voor het warm houden van sauzen.

Aanbod soepketels met een inhoud van 10 liter

De soepketels met een inhoud van 10 liter zijn bij HorecaRama in tal van uitvoeringen beschikbaar. U kunt kiezen voor verschillende kleuren soepketel zodat deze goed past bij de rest van uw inrichting of bij de inrichting van uw buffet. Naast een zwarte en grijze soepketel vindt u ook een groene, een roestvrijstalen of een soepketel met een bruine kleur. Soepketels zijn ook geschikt voor het warmhouden van ander vloeibaar voedsel zoals saté, sauzen of voor hotdogs. Geleverd met losse binnenpot voor eenvoudig reinigen en voorzien van handige strip waarop u kunt noteren wat er in de soepketel zit.

Soepketels en andere horeca warmhoud spullen

Voor het warmhouden van voedsel in de horeca zijn tal van mogelijkheden te koop op het gebied van horeca apparatuur: een rechaud voor schalen, een warmhoudvitrine voor saucijzenbroodjes of een gasbrander of koksbrander en verschillende soepketels. U vindt alles op het gebied van warmhoud spullen voor de horeca bij HorecaRama waaronder ook accessoires zoals brandpasta of een reserve binnenpot voor uw soepketel.