RVS wandkast

De RVS wandkasten van HorecaRama zijn functioneel en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. RVS heeft een mooie uitstraling, is duurzaam en vergt weinig onderhoud. Regelmatig reinigen is voldoende voor een lange levensduur. U vindt wandkasten met en zonder deuren in het assortiment, wandkasten met twee planken of RVS wandkasten speciaal voor het plaatsen in een hoek. Zoekt u RVS wandkasten voor uw professionele keuken en wilt u een ruime keus, kijk dan naar het assortiment RVS wandkasten van HorecaRama.

RVS wandkast

Het aanbod open wandkasten van RVS van HorecaRama

Het voordeel van een open kast, dus zonder deuren is dat u gemakkelijk uw benodigdheden kunt pakken. Indien u een RVS kast in de buurt van uw werktafel of kookstel hangt dan pakt u zonder onderbreking alles wat u nodig heeft bij het koken en bakken. Bij HorecaRama zijn verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een RVS kast zonder deuren. Kijk bijvoorbeeld naar de RVS wandkast voorzien van een verstelbare tussenplank. Deze open kast is speciaal geschikt voor de kleinere keuken of voor keukens waar het druk is en veel materialen voorhanden moeten zijn. Deze RVS kast is verkrijgbaar in verschillende breedtematen variërend van 80cm tot 200cm.

Gesloten RVS wandkasten

Gesloten wandkasten hebben tot voordeel dat u uw spullen netjes en uit het zicht kunt opbergen. Wandkasten voor in de keuken maar ook voor uw werkkasten en voorraadkast. De RVS wandkasten met deuren zijn verkrijgbaar in tal van maten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld de kleine wandkast voor bij uw werkplek met schuifdeuren maar ook grote wandkasten van RVS met schuifdeuren voorzien van verstelbare planken. Kijk voor het ruime aanbod RVS wandkasten naar het assortiment van HorecaRama.

RVS wandkasten en andere keukenmeubels

U kunt met het gevarieerde aanbod RVS wandkasten en deuren uw gehele keuken naar wens inrichten. Onderkasten, kleine en grote RVS wandkasten met of zonder deuren, werkbanken en spoelbakken gemaakt van RVS. U vindt een bijzonder ruim aanbod voor al uw benodigdheden gemaakt van RVS bij HorecaRama.