Lavasteen grill

Door vlees, groenten of vis te grillen op een lavasteengrill krijgen uw gerechten een echte barbecue smaak zonder dat u daarvoor buiten een barbecue hoeft te ontsteken. De fans van de barbecue smaak onder uw gasten zullen deze smaak aan uw gerechten zeker weten te waarderen. HorecaRama heeft verschillende uitvoeringen van de lavasteengrill in het assortiment, werkend op gas. Er zijn enkele en dubbele uitvoeringen, met of zonder onderkast en zowel voor propaan als voor aardgas.

Lavasteen grill

Hoe werkt een lavasteengrill?

Een lavasteengrill is voorzien van lavastenen die worden verhit door middel van gasbranders. De grill is uitgevoerd met een bak voor water. Het water zorgt ervoor dat de lavasteengrill voortdurend wordt gekoeld. Dit is nodig want de lavastenen bereiken een erg hoge temperatuur. Bovenop bevindt zich de grillplaat waarop het vlees en de vis en de groenten worden gegrilld. Verras uw gasten met bijzondere smaken en geuren door aan het water in de lavasteengrill bepaalde kruiden toe te voegen.

Assortiment lavasteengrill bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende modellen lavasteengrill: op propaan of op aardgas, een kleine of grote lavasteengrill met één of twee zones die apart zijn in te stellen en met of zonder onderkast voor het opbergen van benodigdheden. De grillroosters zijn van gietijzer. Alle uitvoeringen worden geleverd met lavastenen. U kunt ook lavastenen los bijbestellen. Informeer u via de webshop over al onze verschillende uitvoeringen van de lavasteengrill en kies de lavasteengrill die het beste past in uw keuken.

Lavasteengrill en andere apparaten voor braden, grillen en koken

Bij HorecaRama vindt u alles voor de professionele keuken: van apparatuur zoals de lavasteengrill, de kippengrill of een panini grill tot bijzondere apparatuur zoals een milkshake machine, een poffertjes apparaat of een eierkoker. Om te braden en grillen bieden wij tal van oplossingen zoals bakplaten en grillplaten. Daarnaast kan een afzuigkap natuurlijk ook niet ontbreken. Wat u ook nodig heeft, horecaspecialist HorecaRama levert alles voor de professionele keuken.

 

Vraag en antwoord over de Lavasteengrill:

 

Wat kunt u bereiden op een lavasteengrill en hoe werkt het?

Met een lavasteengrill kunt u vlees, groenten of vis grillen. De gerechten krijgen door de lavasteengrill een heerlijke barbecue smaak. Een lavasteengrill is voorzien van lavastenen die worden verhit door middel van gasbranders. Daarnaast heeft de lavasteengrill een lekbak.  

Welke modellen van de lavasteengrill zijn er?

De lavasteengril is er in verschillende uitvoeringen. Ze zijn er op propaan of op aardgas. Daarnaast is de lavasteengrill verkrijgbaar met één of met twee zones die u apart in kunt stellen. Ook zijn ze er met en zonder onderkast. Er zijn tafelmodellen of staande modellen zodat u kunt kijken wat het beste aansluit bij uw horecagelegenheid.

Waar kunt u een lavasteengrill het beste mee reinigen?

De lavasteengrill kan het beste gereinigd worden met hitte bestendige schuursponzen. Deze zijn geschikt voor lichte reiniging, glans en voor het verwijderen van vlekken en vuil. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van sterk en praktisch schuurgaas. Hiermee verwijderd u eenvoudig en snel etensresten van uw grill.