Horeca servies

Het servies dat u gebruikt in uw hotel of restaurant zal voor een deel de uitstraling bepalen van uw onderneming. Het kiezen van het juiste servies is dan ook belangrijk. Krijgt u vaak gasten over de vloer die lopen met het servies, zoals bij een buffet of barbecue, dan zult u andere keuzes maken dan wanneer uw gasten aan tafel blijven en willen genieten van een luxueus diner. Bij HorecaRama vindt u een ruim aanbod aan horeca servies, van eenvoudig tot luxueus.

Wat behoort tot het horeca servies

In uw horecaonderneming heeft u van alles nodig op het gebied van servies: borden, bekers en kopjes maar ook gratineerschalen, eierdopjes, speciaal saladeservies of servies speciaal geschikt voor schaal- en schelpdieren. HorecaRama heeft alles wat u nodig heeft op het gebied van servies, van complete sets tot losse onderdelen en aanverwante artikelen zoals een borden stapelaar. Voordat u over gaat tot de aanschaf van horeca servies is het verstandig goed te bedenken wat u precies wilt kunnen doen met het servies en welke uitstraling u van het horeca servies verwacht.

Horeca servies, enkele voorbeelden

Een van de onderdelen van het horeca servies is het presentatie servies. Servies dat uw gasten zien, bij hen op tafel staat. Sommige gerechten worden met pan en al geserveerd; HorecaRama heeft meerdere serveerpannen in het assortiment. Ook een gietijzeren potje met deksel en onderbord behoort tot het presentatie servies van HorecaRama. Een salade servies kan bestaan uit doorzichtige kommetjes of kommen in een bijzondere vorm. Ook op het gebied van soepkommen vindt u bij HorecaRama een groot aanbod aan modellen.

Voor al uw horeca servies gaat u naar HorecaRama

Het grote aanbod aan horeca servies van verschillend materiaal, in verschillende prijsstellingen en van eenvoudig tot luxueus maakt HorecaRama tot uw partner in horeca benodigdheden. U kunt bij HorecaRama terecht voor horeca servies maar ook voor bestek, bestekbakken, bestek series, en alles wat u verder nodig heeft voor uw horecaonderneming. 

Lees meer