Doorschuifvaatwasser

Met een Horeca doorschuif vaatwasser haalt u een zeer professionele vaatwasser in uw keuken. In zeer korte tijd kunt u grote hoeveelheden bestek en servies wassen. Een doorschuifvaatwasser maakt deel uit van een groter geheel. Voorspoelen, wassen en opbergen neemt met behulp van deze professionele doorschuifvaatwasser slechts enkele minuten in beslag. De vaatwasprogramma’s duren dan ook maar anderhalve tot enkele minuten!
Heeft u een grote doorloop aan gebruikt servies en bestek? Dan is een professionele horeca doorschuif vaatwasser een zeer grote uitkomt!

Doorschuifvaatwasser

Doorschuifvaatwasser aanschaffen bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u voor de horeca tal van professionele producten en apparatuur. Ook op het gebied van de vaatwas vindt u een gevarieerd aanbod waaronder professionele vaatwassers. U kunt kiezen uit meerdere uitvoeringen en modellen van verschillende merken. Bekende merken zoals Hobart, Saro of Gastro M bijvoorbeeld. Ook de uitbreiding rond de doorschuifvaatwasser en andere professionele vaatwassers is bij HorecaRama verkrijgbaar. Denk aan spoeltafels en sproeikoppen voor het voorspoelen van gebruikte borden en ander servies.

Kiezen uit verschillende doorschuifvaatwassers

Kijk in de webshop om alle professionele vaatwassers bij HorecaRama te vergelijken. U kunt uw keuze afstemmen op bijbehorende producten zoals een spoeltafel en zo uw horeca keuken inrichten naar wens. Alle doorschuifvaatmachines bij HorecaRama zijn geschikt voor professioneel gebruik in de horeca keuken. De doorschuifvaatmachine van Elettrobar in de uitvoering “Fast” bijvoorbeeld heeft een bijzonder korte wastijd. De kortste wastijd bedraagt slechts 90 seconden. De professionele vaatwassers worden geleverd inclusief korven en bestekkorven en een afvoerpomp is direct mee te bestellen.

Doorschuifvaatwassers en andere professionele vaatwassers

Kies bij HorecaRama uit een uitgebreid aanbod producten voor de vaatwas. Naast een doorschuifvaatwasser heeft u ook een uitgebreide keuze uit andere professionele horeca vaatwassers, glazenspoelmachines of een voorlader vaatwasser. Ook voor het poleren van bestek en glazen vindt u verschillende professionele machines. Heeft u extra accessoires nodig voor de professionele vaatwasser zoals bestekmanden en bordenkorven dan zijn deze bij HorecaRama los bij te bestellen.