Hobart

Horeca vaatwasser Hobart resultaat van jarenlange ervaring
Wordt besloten tot de aanschaf van een horeca vaatwasser van het merk Hobart, dan wordt gekozen voor een merk met vele jaren ervaring. Al in 1897 werd de eerste Hobart fabriek geopend. Dit gebeurde in de Amerikaanse staat Ohio. De geautomatiseerde koffiemolen was in die tijd het eerste succesvolle product. In de eerste twintig jaar van de vorige eeuw werd de export naar Europa op gang gebracht. In 1919 opende Hobart haar eerste vestiging in Rotterdam. In de jaren ‘50 werd de productfamilie van horeca vaatwassers uitgebreid. Door Hobart werd toen de transportbandvaatwasmachine uitgevonden. Door overname in de jaren ‘60 van de Duitse firma K. Martin, en samenwerking in de jaren ‘90 met het merk Foster, groeide het merk gestaag. De afgelopen jaren is Hobart Nederland druk bezig geweest met het opzetten van een eigen dealernetwerk.

De Hobart horeca vaatwasser is er in vele varianten
In het overzicht van HorecaRama vindt u een keuze uit verschillende varianten. De horeca vaatwasser als voorlader is prominent aanwezig. De verschillende versies onderscheiden zich in de grootte van de korven, de maximale capaciteit van het aantal korven per uur, het waterverbruik per wasbeurt en de invoerhoogte. De speciale groothoeksproeiers in de horeca vaatwasser maken ook in de hoeken goed schoon. Ook de doorschuifvaatwasser van Hobart is in ons assortiment in diverse varianten aanwezig. Ook hier geldt als onderscheid de verwerking per uur, het waterverbruik en de invoerhoogte. Interessant zijn ook de speciale gereedschappenwasmachines en glazenwasmachines die het assortiment rijk is. Vanzelfsprekend is ook het benodigde vaatwasmiddel en naglansmiddel via onze website te bestellen.

Uitgebreid aanbod naast de Hobart horeca vaatwasser
Waar het om afwassen gaat wordt binnen de grootkeuken veel aandacht besteed aan snelheid en hygiëne. HorecaRama biedt dan ook vaatwassers aan van verschillende merken. U vindt binnen dit aanbod bijvoorbeeld de bestekpoleermachine en glazenpoleermachine. Maar ook een keur aan vaatwaskorven waar specifiek bestek, glazen, borden of dienbladen in passen. Er vallen een reeks waterontharders binnen het assortiment. Ook het mosselen wasapparaat namen wij op onder deze categorie.

Lees meer
Hobart