Cakevorm

Voor het bakken van cakes heeft HorecaRama diverse cakevormen in het assortiment. Vormen en bakplaten voor cake, kleine vormpjes, grote bakpannen, gemaakt van verschillende materialen zoals roestvrijstaal en siliconen. U vindt bij HorecaRama alle benodigdheden voor bakken en koken, van oven tot ovenschaal, chocoladevormen en alle benodigdheden op het gebied van accessoires. Kijk bij de afdeling patisserie voor alles op het gebied van taarten, cakes en accessoires.

Cakevorm

De cakevormen van HorecaRama

In het assortiment cakevormen bij de afdeling patisserie, vindt u verschillende vormen om cakes te bakken. Indien u voor een cakevorm gemaakt van siliconen kiest, dan heeft dat veel voordelen. Siliconen is geschikt voor zowel de oven als de koeling maar kan ook in de diepvries. U kunt dus voorbereid deeg dat zich al in de cakevorm bevindt direct vanuit de koelkast in de voorverwarmde oven plaatsen. De cakevormen van siliconen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Daarnaast vindt u in het assortiment cakevormen verschillende bakpannen voor het bakken van grotere cakes, gemaakt van aluminium of siliconen.

Cakevormen en speciale siliconen vormen

Wilt u iets bijzonders op tafel zetten voor uw gasten en verschillende soorten cakes maken, dan heeft u bij HorecaRama een ruime keuze uit siliconen bak vormen. Cakevormen voor het maken van onder andere muffins, briochette, madeleines of mini cakes. Kijk bij de cakevormen voor allerlei cakevormen. Ook beschikbaar een taart- en cakeplateau gemaakt van roestvrijstaal met transparante afdekkap van kunststof, te vinden bij de afdeling patisserie.

Alles voor cakes en andere benodigdheden

Bij HorecaRama koopt u alles wat u nodig heeft voor de professionele keuken. Een ruime keus uit cakevormen maar ook chocoladevormen, beslagkommen, gardes en alle benodigdheden voor slagroom en taarten zoals een taartschep en gebaksvitrine. Cakevorm kopen? Ga naar HorecaRama, uw horecaspecialist.