Horeca stoelen

Bij HorecaRama vindt u bij de afdeling horeca stoelen een gevarieerd assortiment stoelen voor gebruik in horeca gelegenheden. Stoeltjes in leuke kleuren, stoelen voor binnen of buiten, klapstoelen of horeca stoelen speciaal voor uw terras. De horeca stoelen zijn gemaakt van verschillende materialen en beschikbaar in tal van uitvoeringen en kleuren. Ook voor bijpassende tafels, statafels en klaptafels vindt u bij HorecaRama bij de afdeling horeca meubilair een ruime keuze.

Horeca stoelen

Het assortiment horeca stoelen van HorecaRama

Kies uit horeca stoelen voor binnen of voor buiten of voor horecastoelen die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Wilt u beschikken over extra zitplaatsen schaf dan klapstoelen aan. U kunt horeca klapstoelen gemakkelijk opbergen en alleen gebruiken als u ze nodig heeft, bijvoorbeeld bij een evenement. Wilt u horeca stoelen met of zonder armleuning? Een stoel met armleuningen biedt uw gasten extra comfort maar neemt over het algemeen iets meer ruimte in. Heeft u horeca stoelen nodig voor uw terras dan kunt u kiezen uit veel verschillende modellen en kleuren. Een vrolijk ingericht terras met gekleurde parasols ziet er aantrekkelijk uit voor uw gasten.

Horeca stoelen en materiaalkeuze

Horeca stoelen die gemaakt zijn van kunststof zijn meestal geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zijn eenvoudig te reinigen én licht in gewicht. De stijlvolle stoel “Tim” bijvoorbeeld is ook nog UV bestendig en verkrijgbaar in onder meer de kleuren bruin en rood. Horeca stoelen van aluminium zijn weerbestendig en roestvrij en eveneens beschikbaar in trendy kleuren. U kunt verder kiezen uit onder meer horeca stoelen gemaakt van hout, teakhout en rotan.

Horeca stoelen en tafels

Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment horeca stoelen en tafels en ander meubilair. Ook accessoires zoals parasols en een parasolvoet schaft u eenvoudig aan bij HorecaRama waarbij u een ruime keus heeft uit allerlei kleuren en modellen. Ook speciaal kindermeubilair zoals een kinderstoel vindt u bij HorecaRama. Horeca stoelen nodig? Ga naar HorecaRama.