Kunststof glazen

Bij HorecaRama vindt u een groot aanbod aan kunststof glazen. Wat u ook zoekt: kunststof limonadeglazen, wijnglazen, borrelglazen of bierglazen, HorecaRama heeft het. Het gebruik van kunststof glazen is voor veel feesten en evenementen een goede keus om glasbreuk en ongelukken te voorkomen. Organiseert u een feest waar veel kinderen komen, of een feest waar u verwacht dat het wel érg feestelijk zal toegaan? Zorg dat u uw drankjes serveert in kunststof glazen zodat u niet met de scherven blijft zitten.

Kunststof glazen

De voordelen van kunststof glazen

Kunststof glazen zijn compleet “ingeburgerd” in de moderne horecaonderneming. Door de technieken van tegenwoordig zijn kunststof glazen bijna niet meer te onderscheiden van echte glazen behalve in het gewicht. Het geringe gewicht van kunststof glazen is een van de voordelen en natuurlijk de onverwoestbaarheid van kunststof. De meeste moderne kunststof glazen zijn ook geschikt voor de vaatwasser. Bij HorecaRama kunt u terecht voor alle soorten glazen van kunststof.

Het aanbod kunststof glazen bij HorecaRama

Als u in de webshop zoekt bij barbenodigdheden dan vindt u alles wat u nodig heeft voor uw professionele bar, waaronder een groot assortiment aan kunststof glazen. De glazen zijn gemaakt van polycarbonaat en hebben de looks van een echt glas. Er zijn verschillende soorten glazen in verschillende afmetingen verkrijgbaar en de meeste glazen zijn stapelbaar. U kunt bij HorecaRama terecht voor wijnglazen en bierglazen maar bijvoorbeeld ook voor kunststof shotglaasjes en cocktail glazen van kunststof.

Kunststof glazen en barbenodigdheden

Overweeg eens een glazenophangrek aan te schaffen voor uw glazen of kunststof glazen. Het scheelt u veel ruimte in de kast én de glazen hangen veilig en hygiënisch, klaar voor het grijpen. In de webshop van HorecaRama vindt u alles voor uw horecaonderneming: van afdruipmat tot bierafstrijker en van kunststof glazen tot horeca kleding.