Kassasysteem met Chinese bon

Bent u op zoek naar een horeca kassa met het keurmerk betrouwbare afrekensystemen? Dan is dit precies wat u nodig heeft. Dit pakket is speciaal samengesteld voor de horeca en bestaat uit een touchscreen kassa, de software met het keurmerk betrouwbare afrekensystemen en thermische bonprinter. U bent direct gereed om te starten. Bent u bezig met de opstart van een nieuwe zaak? Kijk dan ook eens naar de rest van onze horeca apparatuur, wij zijn non-food totaalleverancier voor de horeca!

Kassasysteem met Chinese bon

Voordelen van deze kassa

Een aantal redenen waarom dit een goede kassa is voor professioneel gebruik in de horeca: u heeft direct inzicht in betrouwbare en relevante managementinformatie, u kunt de software eenvoudig personaliseren door middel van plattegronden van uw zaak en daarnaast biedt het keurmerk betrouwbare afrekensystemen u nog meer voordelen.

Keurmerk betrouwbare afrekensystemen

Het keurmerk staat garant voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. Dit keurmerk wordt uitgegeven door de stichting en er wordt gecontroleerd op verschillende punten voordat deze wordt toegewezen. Omdat de software alle handelingen (onuitwisbaar) registreert kunt u als ondernemer vertrouwen op belangrijke en relevante managementinformatie, wordt de kans op fraude beperkt tot een minimum, en heeft u betrouwbare cijfers voor de boekhouder en belastingdienst.

Chinese keukenbon functie

De software is ook speciaal geschikt voor het printen van Chinese keukenbonnen, indien u dit wenst kunnen wij u hierin begeleiden. Wij kunnen o.a. de kassa voor u installeren met nederlands en/of chinees vertaalde menu's van uw restaurant.