Kookpan

Bij HorecaRama vindt u een zeer uitgebreid assortiment kookpannen voor uw professionele keuken. Kleine pannen, vispannen en enorme pannen voor het koken van grote hoeveelheden rijst, aardappelen of soep. U vindt horeca pannen met inzet, snelkookpannen, hoge pannen voor het koken van spaghetti maar ook diverse accessoires zoals een rooster voor uw kookpan. De kookpannen zijn gemaakt van verschillende soorten materiaal en voor verschillende warmtebronnen. Welke horeca kookpan u ook zoekt, bij HorecaRama slaagt u gegarandeerd.

Kookpan

De kookpannen van HorecaRama

Neem voor een volledig overzicht van alle kookpannen eens een kijkje in de webshop, het aanbod is bijzonder groot. Kies bijvoorbeeld voor de horeca kookpan gemaakt van mat gepolijst roestvrijstaal. Deze kookpan is voorzien van een sandwich bodem waardoor warmte sneller wordt opgenomen en gelijkmatiger wordt verdeeld. In de uitvoering hoog model verkrijgbaar met een inhoud van 6,3 liter tot 11 liter. Of kies voor het model extra hoog, gemaakt van roestvrijstaal en geschikt voor alle verhittingsbronnen. De inhoud van deze kookpannen varieert van 10,5 liter tot 50 liter.

Bijzondere kookpannen

Wat denkt u van een kookpan met kraan en rooster? Gemaakt van roestvrijstaal met sandwichbodem. Verkrijgbaar met een inhoud van 50 liter of 72 liter. Zeer geschikt voor een buffet of voor het tappen van Glühwein. Ook verkrijgbaar bij HorecaRama is een langwerpige horeca kookpan voor vis, compleet met deksel en inzet. U kunt in deze kookpan een hele vis koken, door deze in de inzet te leggen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en gemaakt van roestvrijstaal met sandwich bodem.

Horeca kookpannen en andere pannen

Bij HorecaRama kunt u terecht voor al uw professionele horeca pannen. Naast het uitgebreide assortiment kookpannen vindt u een ruime keus uit allerlei andere pannen zoals horeca koekenpannen, poffertjespannen, blinispannen of horeca serveerpannen. Ook voor alle benodigde accessoires gaat u naar HorecaRama. Kookpan nodig? Kijk naar het uitgebreide assortiment pannen van HorecaRama.