Multipan

De Multipannen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. De multipan is ook wel bekend als Hapjespan of Partypan. Deze pannen zijn zeer eenvoudig te gebruiken en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Ook voor thuisgebruik is de multipan uitstekend geschikt, deze kan bijvoorbeeld worden ingezet bij feestjes en partijen waar u de heerlijkste gerechten lekker warm kunt presenteren aan uw gasten. Alleen de pan even aanzetten, op laten warmen en genieten maar! Bekijk hier onze verschillende Multipannen.

Multipan

Wat is een Multipan?

Elektrische multipannen zijn enorm populair bij cateraars, maar ook voor normaal thuisgebruik winnen deze pannen aan populariteit. De pan kan worden gebruikt voor het opwarmen en warm serveren van bijvoorbeeld snacks, pasta, paella en vleesgerechten. U kunt de reeds gemaakte gerechten even verwarmen/ opbakken in de multipan en vervolgens serveren aan uw gasten. De temperatuur van de multipan kan eenvoudig worden ingesteld door middel van de draaiknop. Al onze multipannen zijn voorzien van een deksel en de pan dient voor gebruik enkel aangesloten te worden op een 230 volt stroomaansluiting.

De multipan kan ook worden ingezet bij buffetten of partijen. Gasten kunnen gemakkelijk en veilig zelf het eten opscheppen zodra de gerechten goed op temperatuur zijn. De pannen zijn voorzien van antiaanbaklaag zodat de gerechten niet aan de pan gaan plakken. 

Multipannen van HorecaRama

De multipannen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Er zijn pannen met een diameter van 40 centimeter, maar ook grote varianten van 55 centimeter. Daarnaast zijn er ook extra diepe multipannen verkrijgbaar met een glazen deksel. Alle partypannen worden geleverd inclusief deksel, de meeste zijn van glas en ook worden ze geleverd inclusief stekker. De multipannen zijn niet zwaar en daarom zeer eenvoudig mee te nemen naar iedere gewenste gelegenheid en locatie. Naast multipannen zijn bij buffetten de Chafing dishes ook enorm populair! Kijk hiervoor eens naar onze normale chafing dishes met brandpasta of naar onze Elektrische chafing dishes