Cocktail bar station

Bent u op zoek naar een cocktail station of bar station voor in de horeca? Dan bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Onder horeca ondernemers is het bekend dat er meer marge kan worden verdiend op drank ten opzichte van eten. Het is dan ook niet gek dat steeds meer horeca zaken zich tegenwoordig richten op uitbreiding van de drankenkaart. Denk hierbij aan cocktails, maar ook verse sappen en huisgemaakte ijsthee behoort tot de mogelijkheden. Zeker in een bar of club waar de focus vooral ligt op (alcoholische) dranken, cocktails en een hoge omloopsnelheid, is efficiëntie achter de bar zeer belangrijk. Een goed workflow systeem is onmisbaar in een drukke horecagelegenheid waarbij veel drankjes worden gemaakt.

De cocktail bar station bij HorecaRama wordt aangeboden in diverse maten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal bartenders achter de station, kan er een keuze worden gemaakt voor de juiste uitvoering. Ook behoort maatwerk tot de mogelijkheden.

Over de cocktail en bar station van HorecaRama

De cocktail- en bar station van het merk Kobayashi is geheel gemaakt van hoogwaardige RVS aisi 304, 2mm dikte. Standaard voorzien van de volgende componenten:

- Garnish rail; voor plaatsing van GN bakken (niet meegeleverd) voor fruit, en garneringen
- Ice chest; een extra diepe geïsoleerde ijsbak met lekrooster en kruisbodem
- Speedrail; uitgebreid flessenrek voor het snel uitschenken van dranken
- Blender/bitter unit; module voor maximale werkefficiëntie voor het plaatsen van een blender en/of mixers en bitters
- Bartoolunit; module voor het plaatsen van bargereedschappen
- Dispenser unit; module voor keukenrol en folie (tot max. 30cm lang)
- Rinse unit; spoelkruis inclusief geperforeerde uitneembare bak en kruisbodem
- Uittrekbare spoelkraan; mengkraan voor omspoelen en voor schoonmaken en afsluiten van de station

Lees meer