Professionele broodrooster

Met behulp van een professionele broodrooster tovert u in een handomdraai warme geroosterde broodjes tevoorschijn. Ideaal voor in de horeca, bijvoorbeeld in een ontbijtbuffet voor zelfbediening, of voor gebruik in de keuken. Heerlijk met verse boter onder een stukje vis zoals paling, met een klontje kruidenboter of bij het ontbijt met een gekookt eitje of met marmelade. HorecaRama heeft verschillende broodroosters in het assortiment van goede kwaliteit, variërend in grootte en geschikt voor de horeca, maar ook voor thuis een hele aanwinst.

Professionele broodrooster

De aanschaf van een professionele broodrooster

Wanneer u een keuze gaat maken voor een broodrooster voor horeca gebruik dan kunt u bij HorecaRama kiezen voor een professioneel broodrooster met 2, 4 of 6 sleuven. U kunt dus maximaal 6 schijfjes toast maken in één keer. Een populair model is de broodrooster van Caterchef met 4 sleuven. Daarnaast staan de broodrooster van Dualit bekend om kwaliteit, uitermate geschikt voor de horeca professional bij intensief gebruik. De basis van alle broodroosters bestaat uit roestvrijstaal en hij is standaard voorzien van een temperatuurregelaar, bedieningsknoppen en een bij een aantal modellen een selector schakelaar. Met een selector schakelaar kunt u kiezen hoeveel sleuven u wilt gebruiken zodat er geen energie wordt verspild als u minder dan het maximaal beschikbare aantal sleuven wilt benutten. De keuze van de sleuven gaat per twee sleuven.

Professionele broodroosters en andere apparatuur

Bij HorecaRama vindt u naast de keuze uit professionele broodroosters nog tal van andere apparatuur voor in uw keuken. Onder keukenapparatuur vindt u bijvoorbeeld grillplaten, een panini grill, een hotdog warmer, eierkoker, een poffertjes apparaat of een wafelijzer. Alles wat u nodig heeft om op professionele wijze te bakken, te grillen, te koken én te roosteren vindt u bij HorecaRama, uw horecaspecialist. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Vraag en antwoord over het broodrooster

Waar kunt u een broodrooster voor gebruiken?

Met een broodrooster maakt u binnen een korte tijd warme en geroosterde broodjes. Een broodrooster is ideaal om te gebruiken in een hotel bij een ontbijtbuffet of voor bij u thuis. Ook in een horecagelegenheid waar smakelijke ontbijtjes worden geserveerd, is een professioneel broodrooster een waardevolle toevoeging.

Welke uitvoeringen van het broodrooster zijn er?

Er zijn broodroosters beschikbaar met 2, 4 of 6 sleuven. Hiermee kunt u dus maximaal 6 boterhammen in één keer maken. De broodroosters zijn vaak gemaakt van roestvrijstaal en hebben een praktische temperatuurregelaar zodat u de gewenste temperatuur eenvoudig in kunt stellen.

Wat is een handig aandachtspunt bij het kopen van een broodrooster?

Bij het kopen van een broodrooster is het handig om na te gaan hoe vaak het apparaat wordt gebruikt. Aan de hand daarvan kunt u bepalen of u een broodrooster wilt met 2,4 of 6 sleuven. Er zijn ook een aantal broodroosters met een selector schakelaar. Hiermee kunt u kiezen hoeveel sleuven u wilt gebruiken zodat er geen kostbare energie verloren gaat. De keuze van de sleuven gaat per 2.