Professionele broodrooster

Met behulp van een professionele broodrooster tovert u in een handomdraai warme geroosterde broodjes tevoorschijn. Ideaal voor in de horeca, bijvoorbeeld in een ontbijtbuffet voor zelfbediening, of voor gebruik in de keuken. Heerlijk met verse boter onder een stukje vis zoals paling, met een klontje kruidenboter of bij het ontbijt met een gekookt eitje of met marmelade. HorecaRama heeft verschillende broodroosters in het assortiment van goede kwaliteit, variërend in grootte en geschikt voor de horeca, maar ook voor thuis een hele aanwinst.

Professionele broodrooster

De aanschaf van een professionele broodrooster

Wanneer u een keuze gaat maken voor een broodrooster voor horeca gebruik dan kunt u bij HorecaRama kiezen voor een professioneel broodrooster met 2, 4 of 6 sleuven. U kunt dus maximaal 6 schijfjes toast maken in één keer. Een populair model is de broodrooster van Caterchef met 4 sleuven. Daarnaast staan de broodrooster van Dualit bekend om kwaliteit, uitermate geschikt voor de horeca professional bij intensief gebruik. De basis van alle broodroosters bestaat uit roestvrijstaal en hij is standaard voorzien van een temperatuurregelaar, bedieningsknoppen en een bij een aantal modellen een selector schakelaar. Met een selector schakelaar kunt u kiezen hoeveel sleuven u wilt gebruiken zodat er geen energie wordt verspild als u minder dan het maximaal beschikbare aantal sleuven wilt benutten. De keuze van de sleuven gaat per twee sleuven.

Professionele broodroosters en andere apparatuur

Bij HorecaRama vindt u naast de keuze uit professionele broodroosters nog tal van andere apparatuur voor in uw keuken. Onder keukenapparatuur vindt u bijvoorbeeld grillapparatuur, een panini grill, een hotdog warmer, eierkoker, een poffertjes apparaat of een wafelijzer. Alles wat u nodig heeft om op professionele wijze te bakken, te grillen, te koken én te roosteren vindt u bij HorecaRama, uw horecaspecialist. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.