Professionele broodrooster

Met behulp van een professionele broodrooster tovert u in een handomdraai warme geroosterde broodjes tevoorschijn. Heerlijk met verse boter onder een stukje vis zoals paling, met een klontje kruidenboter of bij het ontbijt met een gekookt eitje of met marmelade. In vrijwel iedere keuken is de aanwezigheid van een professionele broodrooster vereist. HorecaRama heeft verschillende broodroosters in het assortiment van goede kwaliteit, variërend in grootte en geschikt voor de professionele keuken, maar ook voor thuis een hele aanwinst.

De aanschaf van een professionele broodrooster

Wanneer u een keuze gaat maken voor een professionele broodrooster dan kunt u bij HorecaRama kiezen voor een professioneel broodrooster met 2, 4 of 6 sleuven. U kunt dus maximaal 6 schijfjes toast maken in één keer. De fraai ogende broodroosters zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een temperatuurregelaar, bedieningsknoppen en een selector schakelaar. Met een selector schakelaar kunt u kiezen hoeveel sleuven u wilt gebruiken zodat er geen energie wordt verspild als u minder dan het maximaal beschikbare aantal sleuven wilt benutten. De keuze van de sleuven gaat per twee sleuven.

Professionele broodroosters en andere apparatuur

Bij HorecaRama vindt u naast de keuze uit professionele broodroosters nog tal van andere apparatuur voor in uw keuken. Onder de kop bakken, grillen en braden vindt u bijvoorbeeld grillapparatuur, een panini grill, een hotdog warmer, eierkoker, een poffertjes apparaat of een wafelijzer. Alles wat u nodig heeft om op professionele wijze te bakken, te grillen, te koken én te roosteren vindt u bij HorecaRama, uw horecaspecialist.

Professioneel broodrooster en accessoires

Naast de benodigde appratuur voor bakken, koken en grillen heeft u in een professionele keuken een professioneel broodrooster nodig maar ook allerhande accessoires. Een voedsel thermometer, lekbakken en tangen, kookwekkers en kwasten zijn eveneens onontbeerlijk. U vindt alles wat u nodig heeft bij HorecaRama.

Lees meer