Professionele broodmessen

Het mooi snijden van brood vraagt om ervaring en om een professioneel broodmes. Bij HorecaRama vindt u verschillende professionele broodmessen voor het perfect snijden van brood en broodjes. Een professioneel broodmes wordt ook wel een broodgolfmes genoemd, dit omdat het mes van een kartelrand is voorzien. Een broodmes met gekartelde rand is bij uitstek geschikt voor het snijden van brood. U vindt verschillende soorten broodmessen van gerenommeerde merken in het assortiment van HorecaRama.

Professionele broodmessen

De keuze uit broodmessen bij HorecaRama

De keuze uit professionele broodmessen is gevarieerd: kies bijvoorbeeld voor het broodmes uit de Wüsthof Gourmet serie, een zeer goed professioneel broodmes met een lemmet van 16cm, ook verkrijgbaar in grotere maten tot maximaal 32cm voor het snijden van grote broden. Andere mogelijkheden zijn professionele broodmessen uit de Silverpoint serie van Wüsthof of professionele broodmessen van roestvrijstaal. U kunt ook kiezen uit verschillende heften: van hout of van kunststof.

Broodmessen: een elektrisch broodmes

Wilt u veel en vaak brood snijden dan is de aanschaf van een elektrisch professioneel broodmes misschien iets voor u. Het elektrische broodmes van HorecaRama beschikt over een beveiligde schuifschakelaar en vingerbescherming. De messen van dit professionele elektrische broodmes zijn vaatwasser bestendig. Dit elektrische broodmes is een zeer goed alternatief voor een professioneel broodmes om brood met de hand te snijden.

Broodmessen en andere keukenmessen

In de professionele keuken zijn tal van professionele keukenmessen nodig: voor het snijden van brood heeft u een broodmes nodig, maar ook professionele groentemessen, professionele vleesmessen, kaasmessen en natuurlijk koksmessen. Voor al uw professionele messen zoals broodmessen gaat u naar HorecaRama. U vindt bij HorecaRama ook alle andere benodigdheden voor uw keuken zoals een vergiet, trechters maar ook pannen en pannensets, opbergkasten en gastronormbakken gemaakt van verschillende materialen.