Pastakoker

Speciaal voor het bereiden van Italiaanse gerechten vindt u een assortiment producten bij de afdeling pizza & pasta van horecagroothandel HorecaRama. Van pasta kookpan tot pastavergiet, pastakokers en pasta kookapparatuur. Wilt u zelfgemaakte pasta koken in de pastakoker dan kunt u een pastamachine aanschaffen, een pizza deegroller en zelfs een speciale pizzawerkbank behoort tot het assortiment van HorecaRama. Deze producten voor pizza & pasta zijn niet alleen geschikt voor Italiaanse restaurants maar voor alle restaurants die pizza’s en pasta willen presenteren. Een pastakoker past in elk restaurant.

Pastakoker

Verschillende soorten pastakokers

Om pasta te koken kunt u bij HorecaRama kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo zijn er speciale pasta kookpannen, pastakokers in tafelmodel, pastaskokers met meerdere compartimenten en pasta kookstations. Wilt u een pastakoker op gas of op elektra? Bij HorecaRama kunt u voor beide mogelijkheden terecht en heeft u een ruime keus uit tal van pastakokers. Ook grotere modellen met pootjes en pastakokers van bekende merken.

Pastakoker van bekende merken

Bij HorecaRama hebben wij een bijzonder uitgebreid assortiment bestaande uit artikelen van meer dan 150 bekende merken. Ook pastakokers van bekende merken zoals Bartscher en Modular behoren tot ons assortiment. De pastakokers zijn speciaal geschikt voor professioneel gebruik in de horeca. Ook grote pastakookpannen en pastakokers voor meerdere mandjes vindt u in ons uitgebreide assortiment.

Pastakokers en accessoires

Op het gebied van pizza en pasta kunt u bij HorecaRama voor al uw aankopen terecht. Pizzamessen, pizza borden en dozen voor het opbergen van pizza’s. Pastakokers en pasta kookpannen in vele soorten en maten en bij elke pastakoker kunt u bijpassende mandjes bestellen. Zelf pasta maken, een grote pastakoker met onderkast of een spaghetti kookmandje vindt u bij horecagroothandel HorecaRama. Kijk naar het uitgebreide aanbod producten voor pasta waaronder een ruime keuze uit pastakokers van HorecaRama.