Menu
EUR

Horeca weegschaal

Bij het kiezen van een horeca weegschaal wilt u ervoor zorgen dat de aanschaf ook echt is wat u voor ogen heeft en bij uw horecagelegenheid past. Daarnaast is het bij een professionele weegschaal van groot belang om rekening te houden met de capaciteit en nauwkeurigheid. Wij hebben bij HorecaRama veel verschillende weegschalen die goed geschikt zijn voor professioneel gebruik of om thuis mee aan de slag te gaan. Daarnaast hebben wij ook analoge weegschalen en platform weegschalen. Er is dus meer dan genoeg keus![SPLIT]

Digitale weegschaal

Een digitale weegschaal heeft meestal een tarratoets en met deze functie kan het nulpunt ingesteld worden inclusief de kom die u op de weegschaal heeft staan. De tarratoets zorgt ervoor dat het gewicht van de kom niet meegenomen wordt. Hierdoor kunt u op een nauwkeurige manier uw producten afwegen en zorgen voor de juiste hoeveelheid. Met een goede horeca weegschaal is het nauwkeurig wegen van uw ingrediënten essentieel waarvoor de digitale weegschaal een betrouwbare optie is. Wij hebben veel verschillende modellen in ons assortiment. Zo zijn er kleine digitale weegschalen beschikbaar die een weegvermogen hebben tot een gewicht van maximaal 2kg. Daarnaast zijn er ook digitale weegschalen die een weegvermogen hebben tot wel 150kg.

Analoge weegschaal

Bij een analoge weegschaal heeft u geen batterijen nodig. Deze weegschaal is eenvoudig in gebruik en u kunt snel het juiste gewicht aflezen. Wel is de analoge weegschaal iets minder precies dan bijvoorbeeld een digitale weegschaal. Het is maar net wat u het liefste gebruikt in uw horeca keuken of in uw keuken thuis! De analoge weegschalen zijn ook in meerdere varianten verkrijgbaar. Er zijn analoge weegschalen die nauwkeurig wegen tot een gewicht van 500g. Daarnaast is er ook een hangweegschaal met een weegvermogen tot 100kg.

Platform weegschaal

Daarnaast zijn er ook nog professionele platform weegschalen die wij hebben in ons ruime assortiment. Een platform weegschaal is erg handig om te gebruiken voor het wegen van grotere en zwaardere producten zoals een grote zak met rijst. Ook voor het versturen van pakketten is een platform weegschaal een ideale uitkomst. Van de platform weegschalen zijn er ook meerdere varianten verkrijgbaar. Zo is er een elektrische platform weegschaal die weegt tot maximaal 30kg, maar ook een platform weegschaal met een weegvermogen tot maar liefst 150kg.
Bent u aan het afwegen of u een analoge of een elektrische weegschaal wil kopen? Twijfelt u nog over uw keuze voor een horeca weegschaal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst om u te adviseren over de juiste weegschaal.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!