Bestekpoleermachine

Met behulp van een bestekpoleermachine kunt u mooi schoon, droog, vlekvrij en glimmend bestek op tafel leggen. Wilt u uw tafels aankleden met producten van de beste kwaliteit en de beste uitstraling bereiken ga dan naar HorecaRama. U vindt bij HorecaRama alles voor hotel en restaurant en voor de professionele keuken. Een bestekpoleermachine in verschillende uitvoeringen zowel geschikt voor de kleinere, middelgrote als grote horeca keuken. Ook de benodigde accessoires zoals granulaat voor de bestekpoleermachine vindt u bij horecaspecialist HorecaRama.

Bestekpoleermachine

De bestekpoleermachines van HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende modellen bestekpoleermachine, waaronder ook een verrijdbaar exemplaar. De verrijdbare bestekpoleermachine kan eenvoudig overal worden gebruikt waar u hem nodig heeft. Het gebruik van de bestekpoleermachines is zeer eenvoudig en kent veel voordelen. Bestek kan gewassen en nat de bestekpoleermachine in en komt er droog en glimmend weer uit. U kunt tot wel 3000 stuks bestek per uur laten poleren in de bestekpoleermachine zodat u altijd zeker bent van voldoende bestek dat glimt, zelfs in de grootste horeca keukens.

Hoe werkt een poleermachine

Een poleermachine werkt doorgaans met een temperatuur van 80 graden. Het apparaat wordt gevuld met granulaat, eveneens bij HorecaRama verkrijgbaar en behoeft een opwarmtijd van 30 minuten. Het nog natte bestek wordt met de hand in de bestekpoleermachine gelegd, waarna de machine door middel van hoge trillingen en een hoge temperatuur het bestek droogt en poetst. Met een bestekpoleermachine bespaart u tijd en geld, en de poleermachines van HorecaRama hebben geen onderhoud nodig, zijn uiterst gebruiksvriendelijk en werken geurloos.

Bestekpoleermachine en andere horeca benodigdheden

Wilt u tijd en geld besparen, een mooie inrichting voor de professionele keuken en een geweldige aankleding voor uw tafels? Ga naar HorecaRama! Bij HorecaRama vindt u alles op het gebied van horeca zoals een bestekpoleermachine of een glazenpoleermachine, Horeca vaatwasser in soorten en maten maar ook alle andere benodigdheden voor de professionele keuken. Apparatuur maar ook accessoires zoals bestekbakken en bestekkorven. Bestekpoleermachine nodig? Ga naar HorecaRama.

Tip: Bekijk ook onze glazenpoleermachine.