Maatbeker

Bij de bereiding van professionele gerechten is een maatbeker niet weg te denken. Het nauwkeurig afmeten van vloeistoffen is cruciaal om tot een perfect bereid gerecht te komen. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van de maatbeker: van kunststof of van roestvrijstaal en in verschillende grootte. De maatbekers zijn allemaal voorzien van maataanduiding, meestal in verschillende eenheden. Kijk eens in de webshop van HorecaRama om de verschillende maatbekers te vergelijken en maak de voor u beste keus.

Maatbeker

Soorten maatbekers van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende types maatbeker. Kies bijvoorbeeld voor een maatbeker van kunststof, doorzichtig en met maataanduiding aan de buitenzijde. Verkrijgbaar in verschillende maten, vanaf 0,5 liter tot 5 liter. U kunt ook kiezen voor een maatbeker van roestvrijstaal, verkrijgbaar in drie maten van resp, 0,5, 1 en 2 liter. De maatverdeling staat bij een maatbeker van roestvrijstaal aan de binnenzijde. Een andere keuze is een maatbeker van kunststof, in een witte uitvoering met de maatverdeling aan de binnenzijde. Ook deze maatbeker is verkrijgbaar in drie maten.

Maatbekers en andere keukengerei accessoires

Naast maatbekers heeft u voor een perfecte bereiding van uw gerechten nog andere accessoires nodig. HorecaRama heeft een groot assortiment aan accessoires zoals een vergiet, een trechter, blikopeners en verschillende maatbekers. Ook zaken als strooiers, peper en zout molens en schuimspanen vindt u bij HorecaRama, in veel verschillende uitvoeringen en maten en geschikt voor de professionele keuken. Ga voor een ruime keuze uit onder andere maatbekers naar HorecaRama.

Keukengerei, van professionele pannen tot maatbekers

Onder keukengerei worden alle onderdelen die u nodig heeft bij de bereiding van uw gerechten verstaan. Dit betreft een groot aantal artikelen die u bij HorecaRama allemaal kunt kiezen uit een groot en gevarieerd assortiment. Naast accessoires zoals maatbekers en zeven vindt u bij HorecaRama ook een groot assortiment pannen, messen en snijders, bewaarbakken en weegschalen. Wat u ook zoekt voor de professionele horecakeuken, van maatbeker tot professionele pannensets, HorecaRama heeft het.