Handdoekdispenser

Hygiëne is in horecaondernemingen uiterst belangrijk. Zowel in de keuken zelf als in het restaurant en in de toiletten dient alles voortdurend te worden schoongemaakt. Het gebruik van papieren handdoeken bevordert de hygiëne en bij HorecaRama kunt u daarom kiezen voor tal van oplossingen in de vorm van handdoekdispensers. Kies voor een handdoekdispenser voor los papier of voor een handdoekdispenser voor rollen waarvan telkens papier kan worden afgescheurd. Kijk naar het assortiment handdoekdispensers van HorecaRama om uw keuze te maken. Ook voor navullingen vindt u een ruime keuze.

Handdoekdispenser

Handdoekdispenser rol bij HorecaRama

Wilt u een handdoekdispenser waarin u rollen kunt plaatsen dan heeft u bij HorecaRama verschillende mogelijkheden. Kies voor de handdoekdispenser waarbij per keer 1 vel kan worden uitgenomen. Deze handdoekdispenser is kosten efficiënt. Geschikt voor montage aan de muur. Er zijn ook economische uitvoeringen verkrijgbaar die weinig ruimte innemen. Ook hier wordt per keer slechts een enkel vel uitgenomen zodat ook deze uitvoering van de handdoekdispenser kosten efficiënt is. Bijpassende rollen zijn verkrijgbaar voor alle modellen.

Handdoekdispenser met losse handdoekjes

U kunt bij HorecaRama kiezen uit meerdere modellen handdoekdispensers voor losse papieren handdoekjes. Deze uitvoering van de handdoekdispenser is iets gangbaarder dan de rolvorm. Er zijn grotere en kleinere modellen, geschikt voor bevestiging aan de wand en gemaakt van roestvrijstaal of van kunststof. Voor alle modellen handdoekdispenser met losse handdoekjes kunt u de bijpassende handdoekjes mee- en nabestellen.

Alles op het gebied van hygiëne

Omdat hygiëne in hotel en restaurant een belangrijke rol speelt, kunt u bij horecaspecialist HorecaRama alles aanschaffen wat u nodig heeft op het gebied van hygiëne. Handdoekdispensers in soorten en maten maar ook schoonmaakmiddelen, vegers, reinigingsdoeken en stofzuigers of vloertrekkers. Heeft u een handdoekdispenser nodig voor toilet en keuken ga dan naar HorecaRama voor een ruime keus uit handdoekdispensers.