Garde

Voor het bereiden van allerlei gerechten is in de professionele keuken het gebruik van een garde onontbeerlijk. Bij HorecaRama bieden wij alles van groot horeca apparatuur tot een kleine garde. De gardes zijn vaak voorzien van een ophangoog zodat u deze binnen handbereik kunt ophangen. Kijk naar het brede assortiment gardes van HorecaRama bij de afdeling bakbenodigdheden. U vindt bij de afdeling bakbenodigdheden en patisserie alles wat u nodig heeft voor het bereiden van onder meer taarten, cakes, chocolade en hartige gerechtjes.

Garde

Professionele gardes van HorecaRama

De professionele gardes van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn beschikbaar in verschillende maten. De kleinste is een sleutelhanger met een mini-garde en de grootste is 60cm. U heeft een ruime keus uit alle mogelijke maten daartussen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de lijn gardes gemaakt van roestvrijstaal met een antislip handvat van kunststof. Deze gardes zijn vaatwasser bestendig. Eenzelfde serie gardes geheel gemaakt van roestvrijstaal is eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama.

Gardes en andere bakbenodigdheden

Niet alleen voor de aanschaf van een professionele garde maar ook voor alle andere benodigdheden voor het bereiden van taarten, dessert, chocolade en cakes gaat u naar HorecaRama. Een bijzonder ruim aanbod bakproducten zoals gardes en beslagkommen, benodigdheden voor het zelf maken van chocolade zoals chocoladevormen en tal van bakvormen en taartringen voor het maken van de heerlijkste taarten. Kijk naar het brede assortiment bakbenodigdheden en gardes van HorecaRama.

Gardes en beslagkommen

Indien u op zoek bent naar een grote beslag kom en grote garde, dan vindt u bij HorecaRama voldoende keus. Het assortiment van HorecaRama is volledige afgestemd op de professionele horeca keuken, zowel grote als kleinere keukens. U kunt terecht voor alle soorten en maten gardes en beslagkommen, spuitzakken voor slagroom maar ook voor een warmhoud vitrine en gebaksvitrine, een groot assortiment ovens en magnetrons en alles voor het uitsteken van deeg.