Ovenschalen

Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment ovenschalen voor professioneel gebruik. Braadsledes in soorten en maten, bakplaten en ovenschalen. Wilt u uw gerecht uit de oven direct op de tafel van uw gasten of op het buffet kunnen plaatsen dan vindt u bij HorecaRama ovenschalen met de hiervoor verlangde uitstraling. De braadsledes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, brede en smalle, hoge en lage braadsledes. Voor al uw benodigdheden voor uw oven zoals ovenschalen gaat u naar HorecaRama.

Ovenschalen

Het assortiment ovenschalen van HorecaRama

Tot het assortiment ovenschalen van HorecaRama behoren allereerst de bakplaten voor in de oven. De bakplaten zijn gemaakt van aluminium of plaatstaal en verkrijgbaar in verschillende maten. Een speciale ovenschaal is de grillplaat, eveneens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de grillplaat van gegoten aluminium. Deze ovenschaal/grillplaat is opgebouwd uit drie versterkte lagen, drie speciale teflon platinum antiaanbaklagen en is daarmee vrijwel 100% krasvrij en eenvoudig te reinigen. Deze ovenschaal is ovenvast, geschikt voor alle warmtebronnen met uitzondering van inductie en blijft lang warm na bereidingen.

Ovenschalen: geëmailleerd en GN-maten

De ovenschalen van HorecaRama zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies voor ovenschalen in GN-maten zodat uw schalen voldoen aan de internationale norm en daardoor kunnen worden gebruikt in tal van apparatuur, passen in serveerwagens en in opbergkasten. Zowel in lage als in hoge uitvoering zijn deze ovenschalen beschikbaar bij HorecaRama. Indien u kiest voor een ovenschaal die is voorzien van een emaillelaag dan heeft u een ovenschaal die zeer hard is, een glad oppervlak heeft, duurzaam is in gebruik en goed is bestand tegen verkleuring.

Ovenschalen en braadsledes

Ook voor uw braadslede gaat u naar HorecaRama. Een uitgebreid aanbod aan braadsledes van aluminium, plaatstaal of van roestvrijstaal, hoge of lage braadsledes en ovenschalen vindt u bij HorecaRama. Kijk ook naar het assortiment ovenschalen en andere accessoires waaronder roosters en ovenhandschoenen.