MBM Magistra 700

De Magistra 700 kooklijn van MBM is ideaal voor kleine en middelgrote keukens. Door de compacte vorm en robuuste uitstraling is het echt een feestje om deze apparatuur in uw horeca keuken te hebben staan! De horeca apparatuur uit deze kooklijn bestaat uit hoogwaardige materialen met oog voor detail. Het is dé perfecte kookapparatuur voor professioneel gebruik en ook is de keuze zeer divers en uitgebreid. De diepte van de Magistra 700 producten is 70cm. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een compleet aanbod aan apparatuur waarmee u de beste en lekkerste gerechten binnen een handomdraai klaarmaakt!

MBM Magistra 700

Gasfornuis Magistra 700 staand model

In de Magistra 700 kooklijn is er een brede collectie te vinden aan gasfornuizen in een staande uitvoering. Dit gasfornuis heeft 6 efficiënte branders met een rendement tot wel 60%. Ook is er een gietijzeren pannendrager aanwezig en de horizontale vlam zorgt voor een uniforme verhitting. Daarnaast is het gasfornuis binnen no time schoongemaakt door de volledig afgeronde hoeken van het werkblad. Dit fornuis heeft 6 keer een brander van 5,5kW met een veiligheidsklep. Het is een gasfornuis waarmee u alle kanten op kunt.

Andere apparatuur uit de MBM kooklijn

Naast de Magistra 700 kooklijn hebben wij ook nog andere MBM kooklijnen zoals de Domina Pro 700. Deze kooklijn heeft een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur met een diepte van 73cm. Om een stapje groter te gaan komen we uit bij de Domina 980 producten. De diepte van deze producten is 90cm. Een aantal mooie producten die u hierin kunt terugvinden zijn:

- Gasfornuizen

- Elektrische fornuizen

- Keramische fornuizen

- Friteuses

- Bakplaten

- Pastakokers

- Bain-marie apparatuur