Keukenrek

Orde in uw professionele keuken is van cruciaal belang. Het bereiden van gerechten vraagt om nauwkeurigheid, uw benodigdheden moeten voor het grijpen liggen of hangen en daarom is een horeca keukenrek een goede investering voor uw keuken. HorecaRama heeft verschillende keukenrekken in het assortiment voor het opbergen van onder meer serveerlepels en ander keukengerei of een kokssloof. Een keukenrek is speciaal geschikt voor het goed gesorteerd opruimen van uw keukenspullen.

Keukenrek

Keukenrekken in soorten en maten

Veel kookgerei zoals schuimspanen en lepels zijn voorzien van een ophangoog. Een keukenrek met haken is zeer geschikt voor het ophangen van kookgerei met ophangogen zodat deze steeds voor het grijpen hangen en niet eerst een lade of een kast moet worden geopend als u dergelijk kookgerei nodig heeft. Deze uitvoering van een keukenrek is bij HorecaRama verkrijgbaar in twee maten: met 3 of met 5 haken, gemaakt van roestvrijstaal. U kunt ook kiezen voor een keukenrek in de vorm van een ophangbeugel, eveneens gemaakt van roestvrijstaal. Deze keukenrek wordt bevestigd aan de wand en is geschikt voor het opbergen van allerlei keukenbenodigdheden.

Keukenbenodigdheden zoals keukenrekken

Keukenrekken zijn geschikt voor het opbergen van keukengerei en accessoires keukengerei. Ook voor keukengerei en accessoires gaat u naar HorecaRama. Combineer de aanschaf van uw keukenrek met bijpassende artikelen zoals schuimspanen en zeven, zodat uw keuken zo efficiënt mogelijk is ingericht. Alle accessoires zoals de keukenrek is beschikbaar in vele soorten en maten, in verschillende materialen uitgevoerd zodat u altijd voldoende keus heeft om uw keuken naar uw smaak en behoefte in te richten.

Keukenrek en ander keukengerei

Ook voor het keukengerei zelf gaat u naar HorecaRama. Heeft u een grote keuken dan zult u behoefte hebben aan meer keukenrekken voor al uw keukengerei. Pannen, schuimspanen, trechters, vergieten, maatbekers en messen zijn allemaal onderdelen van uw professionele keuken die u onder handbereik wilt hebben. Gebruik daarom een horeca keukenrek.