Bain-marie vitrines

Een bain-marie vitrine is heel geschikt voor het aantrekkelijk uitstallen van uw producten. Een bain-marie vitrine is open of heeft een glazen overkapping zodat uw gasten kunnen zien van welke gerechten zij bij u kunnen genieten. U kunt in een bain-marie bijvoorbeeld saucijzenbroodjes of kaasbroodjes etaleren, maar ook gefrituurde kippenpootjes of burgers. HorecaRama heeft verschillende bain-marie vitrines die u kunt bestellen via de webshop.

Bain-marie vitrines

Verschillende bain-marie vitrines

U heeft bij HorecaRama de keuze uit open vitrines met verschillende GN afmetingen en de vitrine is aan de voorzijde voorzien van veiligheidsglas. Deze bain-marie vitrines zijn van roestvrijstaal en hebben een thermostaat en controlelampje. U kunt ook kiezen voor een grotere bain-marie vitrine die een overkapping heeft van veiligheidsglas en voorzien is van plexiglas schuifdeuren aan de achterzijde. Naast een thermostaat en een controlelampje is deze bain-marie vitrine voorzien van een halogeenlamp zodat de producten onder optimale omstandigheden worden verwarmd.

Onderkast voor bain-marie vitrines

Om uw bain-marie vitrine optimaal te benutten kunt u een onderkast aanschaffen waarop uw vitrine staat. U heeft daardoor niet alleen meer opbergruimte maar u kunt de bain-marie vitrine ook gemakkelijk verplaatsen. HorecaRama levert onderkasten voor bain-marie vitrines die zijn voorzien van vier zwenkwielen waarvan er twee zijn uitgevoerd met rem zodat u de bain-marie vitrine kunt vastzetten. In de onderkast voor de bain-marie vitrine bevinden zich planken en de onderkast is uitgevoerd met schuifdeuren met handgrepen.

Een bain-marie vitrine of een bain-marie buffet?

Wilt u de mogelijkheid hebben grote groepen gasten te kunnen bedienen dan kunt u overwegen een bain-marie buffet aan te schaffen in plaats van een bain-marie vitrine. HorecaRama heeft verschillende bain marie buffetten die een mooie aanvulling zijn op de aankleding van uw restaurant of terras. Een bain-marie buffet is ook geschikt voor zelf service van uw gasten bijvoorbeeld tijdens een lopend buffet of een barbecue. Bain-marie vitrines zijn hiervoor iets minder geschikt maar hebben als voordeel dat u de overkapping van de bain-marie vitrines eenvoudig kunt sluiten en uw producten goed kunnen worden geëtaleerd. Bekijk ook eens de tafelmodellen bain marie voor het eenvoudig warmhouden van een groot scala aan producten: soep, saus, vlees, het is allemaal mogelijk.