Warmhoudapparatuur

De gerechten uit uw professionele horeca keuken wilt u warm houden zodat uw gasten kunnen genieten van warme soep, broodjes, pasta’s en andere lekkernijen. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van warmhoudapparatuur voor allerlei gerechten, Een soepketel voor de soep, een stijlvolle warmhoudkap of glazen warmhoudvitrine voor broodjes en appelgebak. Wat u ook nodig heeft op het gebied van warmhoudapparatuur voor gebruik in de horeca, u vindt het bij HorecaRama in het uitgebreide assortiment spullen om gerechten warm te houden.


Het aanbod warmhoudapparatuur voor horeca  

Met behulp van een chafing dish kunt u gerechten warm houden bij een buffet. Bij HorecaRama, afdeling warmhoudapparatuur vindt u een ruime keuze voor de aanschaf van een chafing dish maar ook alle accessoires voor warmhoudapparatuur zoals brandpasta en een brandpastahouder. Horeca gelegenheden hebben ook vaak een vitrine om gerechten warm te houden of een warmhoudkast. U vindt bij de afdeling warmhoudapparatuur dan ook verschillende uitvoeringen van de warmhoudkast, warmhoudvitrine of een warmhoudkap voor gebruik in de horeca.

Warmhoudapparatuur horeca: vitrines

Het aanbod vitrines voor het warmhouden van gerechten is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid. Tafelmodellen, grote warmhoudvitrine op wielen of een kleine warmhoudvitrine voor op de toonbank zijn allemaal te vinden bij de afdeling warmhoudapparatuur voor horeca bedrijven. Ook beschikbaar zijn warmhoudvitrines voor uw horeca GN-bakken zodat u gerechten na bereiding direct in de warmhoudvitrine kunt plaatsen. Kijk naar het uitgebreide aanbod spullen voor het warmhouden van uw gerechten bij HorecaRama.

Bain maries voor in de horeca

Eén van de populairste warmhoud artikelen voor in de horeca zijn de Bain maries. Dit is een speciale verwamingsmethode waarbij indirecte opwarming plaatsvindt door water. Het waterbad wordt gevuld met water en verhit tot ongeveer 80 graden. Gastronormbakken worden in dit warme water gehangen waardoor het voedsel (of sauzen, soepen etc.) warm gehouden wordt. Bain Maries zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals bijvoorbeeld Bain-marie tafelmodellen en inhouwmodellen.

Nog meer warmhoudapparatuur voor de horeca

Naast vitrines of een chafing dish vindt u bij HorecaRama nog tal van andere spullen voor het warmhouden van gerechten: gasbranders, isoleerboxen, rechauds, cloche en een ruime keuze uit horeca soepketels. Kijk bij de afdeling warmhoudapparatuur van HorecaRama om uw buffet en tafels van uw horeca onderneming zoals hotel en restaurant in te richten met professionele warmhoudapparatuur.
Voor al uw horeca apparatuur bent u bij HorecaRama aan het juiste adres.