Horeca zeef

Het aanbod van horeca zeven is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid. Een horeca zeef kan in de professionele keuken dan ook voor veel doeleinden worden gebruikt. Ook het gebruikte materiaal, de grootte en de vorm zijn bij de horeca zeef heel verschillend. Er zijn ronde zeven met of zonder handgrepen, met een korte of lange steel of op een voet. Welke horeca zeef u ook zoekt, bij HorecaRama vindt u uw horeca zeef.

Horeca zeef

Horeca groentezeef met inzetzeven

Voor het wassen en zeven van groenten vindt u bij Horeca allerlei verschillende zeven. Kies bijvoorbeeld voor de groentezeef van roestvrijstaal, compleet geleverd met 3 inzetzeven van 1,5mm, 2,5mm en 4mm. Met deze horeca zeef, die is voorzien van een hendel en draaimechanisme, zeeft u alle groenten. Er zijn ook losse horeca inzetzeven beschikbaar voor de groentezeef. U kunt ook kiezen voor de groentezeef op standaard waarvoor eveneens tal van inzetzeven beschikbaar zijn. Kijk eens in de webshop voor het uitgebreide aanbod groentezeven. 

Allerlei horeca zeven

Bij HorecaRama vindt u tal van horeca zeven, bijvoorbeeld een oplegzeef met staal en dubbel gaas, in verschillende afmetingen. Een andere horeca zeef is de puntzeef, eveneens verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en afmetingen, zoals een horeca puntzeef extra fijn. Verder vindt u een bakkerijzeef voor het zeven van meel, poedersuiker en bloem, een passeerzeef in tal van soorten en maten en een losse zeef. Bij HorecaRama vindt u altijd de horeca zeef die u zoekt.

Horeca zeven en andere keukengerei

Bij HorecaRama vindt u alles voor de professionele keuken: keukengerei zoals pannen en messen en diverse accessoires zoals de horeca zeef. Ook voor uw winkelschepjes, horeca vergiet, trechters en schuimspanen gaat u naar HorecaRama. Bekijk het ruime aanbod aan horeca zeven en andere keukenbenodigdheden.